ΚεντρικήΠληροφορίες

Σχετικά με το BestPrice

Η πρώτη έκδοση του BestPrice (Pathfinder Shopping) το 2001

Τη σημερινή εποχή γίνεται ολοένα και πιο επιτακτική η ανάγκη δημιουργίας υπηρεσιών που θα προσφέρουν στο καταναλωτικό κοινό τη δυνατότητα εύκολης και γρήγορης αναζήτησης - εύρεσης προϊόντων, στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

Η Phaistos Networks A.E., προσπαθώντας να ικανοποιήσει την παραπάνω ανάγκη, δημιουργησε το BestPrice.gr το οποίο δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του διαδικτύου να πραγματοποιούν, μέσα σε μόλις μερικά δευτερόλεπτα, έρευνα αγοράς για το προϊόν που τους ενδιαφέρει.

Σχετικά με την υπηρεσία

Πρόκειται για την πρώτη και μεγαλύτερη πλατφόρμα που σχετίζεται με Online αναζήτηση, εύρεση και σύγκριση προϊόντων στο ελληνικό διαδίκτυο και λειτουργεί επιτυχημένα για περισσότερο από 10 χρόνια, υποστηρίζοντας αρχικά την ενότητα Shopping του Pathfinder.gr.

Σήμερα, φιλοξενεί 1.272 ηλεκτρονικά καταστήματα, τα οποία προβάλλουν τα προϊόντα τους - που σε αριθμό φτάνουν τα 5.087.009

Στο BestPrice, η εύρεση προϊόντων γίνεται από τον επισκέπτη είτε μέσω της μηχανής αναζήτησης είτε μέσω των κατηγοριών, ενώ με τη χρήση των παρεχόμενων έξυπνων κριτηρίων μπορεί να βρεί εύκολα και γρήγορα το προϊον που αναζητά.

Τον Απρίλιο του 2012 το BestPrice καινοτομεί στον κλάδο του ηλεκτρονικού εμπορίου εισάγοντας τη λειτουργία "BestPrice One" ή «Ενιαίο Καλάθι Αγορών». Για πρώτη φορά στα ελληνικά και όχι μόνο δεδομένα, ο ρόλος μιας υπηρεσίας αναζήτησης προϊόντων και σύγκρισης τιμών δεν περιορίζεται μόνο στη διευκόλυνση της έρευνας αγοράς του καταναλωτή αλλά δίνει τη δυνατότητα υποβολής παραγγελίας από διαφορετικά ηλεκτρονικά καταστήματα, εντός της υπηρεσίας με ένα κλικ.

Το BestPrice δεν είναι ηλεκτρονικό κατάστημα απλά διευκολύνει τη διαδικασία της έρευνας και της ολοκλήρωσης των αγορών.

Στο BestPrice.gr χρησιμοποιούμε Cookies σε μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο site μας. Μάθε περισσότερα

Αποδοχή