Πριν λίγες ημέρες σας ενημερώσαμε για τον social χαρακτήρα που απέκτησε το BestPrice.gr με την ενσωμάτωση λειτουργιών όπως δημιουργία προφίλ με λίστα προϊόντων που έχεις και λίστα προϊόντων που θέλεις να αποκτήσεις, αξιολογήσεις προϊόντων και καταστημάτων αλλά και σύνθεση ενός «κοινωνικού κύκλου» στο ίδιο στο BestPrice.gr με τη δυνατότητα να ακολουθείς ή/και να ακολουθείσαι από άλλα μέλη.

Σήμερα προσθέσαμε μια ακόμα λειτουργία προκειμένου να σε βοηθήσουμε να διευρύνεις περισσότερο τον κύκλο σου και να μοιραστείς τη δραστηριότητά σου στο BestPrice.gr και με τους φίλους σου στο Facebook ή/και στο Twitter.

Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις είναι να «τικάρεις» την επιλογή «Αυτόματη δημοσίευση» κάτω από το εικονίδιο του Facebook ή/του Twitter στο πεδίο «Πρόσβαση από τρίτες υπηρεσίες» στη σελίδα «Ρυθμίσεις Λογαριασμού»

autopost.png

Επιλέγοντας την αυτόματη δημοσίευση, θα γίνεται αυτόματα tweet ή δημοσίευση στο προφίλ σου στο Facebook κάθε φορά που προσθέτεις ένα προϊόν στη λίστα των πραγμάτων που έχεις ή θέλεις καθώς και όταν αξιολογείς ή/και βαθμολογείς ένα προϊόν ή ένα κατάστημα.

Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορείς να μοιράζεσαι εύκολα και γρήγορα με τους φίλους σου τόσο τις επιθυμίες σου όσο και τις αγοραστικές σου εμπειρίες.

Στο BestPrice μας αρέσουν τα κοινωνικά δίκτυα. Βρισκόμαστε στο Facebook και στο Twitter και θα χαρούμε να σας "δούμε" και στην εκεί παρέα μας.

BestPrice Team — 26 Οκτ. 11

Στο BestPrice.gr χρησιμοποιούμε Cookies σε μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο site μας. Μάθε περισσότερα

Αποδοχή