Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου Close minicart icon Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
Αναζήτηση Close search
Solgar Tonalin Cla softgels 60Softgels

Solgar Tonalin Cla softgels 60Softgels

Άμεσα διαθέσιμο 33.78€
Παράλαβε το δέμα σου σε ένα locker BOXNOW με 1.5€
Προϊόν της σειράς: Solgar - Οστά - Αρθρώσεις
Προϊόν της εταιρείας: Solgar
Συνήθως αγοράζονται μαζί!
64.80€
Συνήθως αγοράζονται μαζί!
48.93€
Συνήθως αγοράζονται μαζί!
96.19€
Συνήθως αγοράζονται μαζί!
40.63€

Απώλεια βάρους με τη δύναμη του Solgar Tonalin Cla!

Το Solgar Tonalin Cla softgels 60Softgels είναι η απόλυτη λύση για όσους επιθυμούν να χάσουν βάρος και να βελτιώσουν τη σωματική τους σύσταση. Με τη βοήθεια του δυναμικού συστατικού CLA (κλα), αυτό το συμπλήρωμα διατροφής ενισχύει την απώλεια λίπους και προωθεί την ανάπτυξη αποκλειστικά των απαραίτητων μυών.

Ιδιότητες του Solgar Tonalin Cla:

Οι κάψουλες Solgar Tonalin Cla περιέχουν υψηλής ποιότητας κορεσμένα λιπαρά οξέα που προέρχονται από τον φυτικό πόρο Tonalin. Το CLA είναι γνωστό για τις ιδιότητες του στην προώθηση της λιπολύσης και την ανάπτυξη της μυϊκής μάζας. Επίσης, ενισχύει τον μεταβολισμό και βοηθά στη διατήρηση του σωστού σωματικού βάρους.

Τρόπος Δράσης και Αποτελεσματικότητα:

Το Solgar Tonalin Cla δρα επαναστατικά στον οργανισμό. Καταρχάς, βοηθά στην αύξηση της ενεργοποίησης του μεταβολισμού των λιπαρών οξέων και στην απελευθέρωση των αποθηκευμένων λιπών για καύση. 

Οφέλη του Solgar Tonalin Cla:

Η καθημερινή χρήση του Solgar Tonalin Cla έχει πολλαπλά οφέλη. Καταρχάς, βοηθά στη μείωση της σωματικής λίπους διατηρώντας την μυϊκή μάζα. Επιπλέον, βελτιώνει τη σωματική σύσταση, αυξάνει την ενέργεια και την αντοχή, και βελτιώνει τη γενική αθλητική επίδοση.

Κύρια Συστατικά και Δοσολογία:

Το Solgar Tonalin Cla περιέχει φυσικό κλα (conjugated linoleic acid) σε μορφή softgel. Η συνιστώμενη δοσολογία είναι 1 μαλακή κάψουλα ημερησίως, προτιμητέο μετά το γεύμα. Είναι σημαντικό να ακολουθείτε τις οδηγίες του κατασκευαστή και να συμβουλευθείτε τον γιατρό σας πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε συμπλήρωμα διατροφής.

Πληροφορίες Solgar tonalin cla 60 softgels

Το συμπλήρωμα διατροφής Tonalin CLA της Solgar είναι μία μοναδική και ασυναγώνιστη φόρμουλα CLA (συζευγμένο λινολεϊκό οξύ) η οποία προστατεύεται από τέσσερις πατέντες των Ηνωμένων Πολιτειών και έχει παρασκευασθεί σύμφωνα με αποτελέσματα κλινικών ερευνών που έχουν γίνει σε ανθρώπους.

 

Αν συνδυαστεί με συστηματική άσκηση και υγιεινή διατροφή, το φυσικό αυτό σκεύασμα θα μπορούσε να μεγιστοποιήσει τα οφέλη σε άτομα που επιθυμούν να χάσουν σωματικό λίπος και ταυτόχρονα να διατηρήσουν το μυϊκό ιστό του σώματος τους, σε άτομα που επιθυμούν απώλεια και έλεγχο του βάρους τους, καθώς επίσης και σε αθλητές και ασχολούμενους με φυσική κατάσταση και μυϊκή ανάπτυξη

 

Γιατί Solgar tonalin cla softgels 60Softgels

Το Tonalin CLA της Solgar:
Βοηθά στον έλεγχο και στην διατήρηση του σωματικού βάρους

Συμβάλει στη μείωση του υποδόριου λίπους   

Δρα θετικά στη διατήρηση του μυϊκού ιστού    Βοηθά στη γράμμωση των μυών

 

Το Tonalin CLA της SOLGAR είναι η ποιοτικότερη μορφή CLA, χωρίς συντηρητικά και συνθετικές ουσίες .

Ενώ στην αγορά κυκλοφορούν πλήθος από σκευάσματα CLA σχεδόν κανένα από αυτά δεν έχει κατασκευασθεί σύμφωνα με αποτελέσματα κλινικών ερευνών σε ανθρώπους όπως συμβαίνει με το Solgar Tonalin CLA.

 

Το Tonalin CLA της Solgar λαμβάνεται ως συμπλήρωμα διατροφής για ενήλικες, 1-2 μαλακές κάψουλες ημερησίως, κατά προτίμηση με τα γεύματα και κυκλοφορεί σε συσκευασία των 60 κάψουλων

Οδηγίες χρήσης και συστατικά tonalin cla softgels 60s

Συστατικά :

  1. Tonalin CLA (από καρθαμέλαιο) 1300mg
  2. Συζευγμένο Λινολεϊκό Οξύ (CLA) 1014mg

Χρήση:

Λαμβάνετε 1 μαλακή κάψουλα, 1-2 φορές την ημέρα, κατά προτίμηση με τα γεύματα.

Ανά 1 μαλακή κάψουλα περιέχει:

ΠΟΣΟΤΗΤΑ

ΠΠΑ

Tonalin (έλαιο σπόρου κάρθαμου) [παρέχει 1014mg συζευγμένο λινολεϊκό οξύ (CLA)]

1014mg

 

περίβλημα μαλακής κάψουλας [Ζελατίνη (από βοοειδή), Φυτική γλυκερίνη (από φοινικοπυρηνέλαιο & έλαιο καρύδας)]

   

χρώμα (φυσική καραμέλα)