HealthAid Green Coffee Bean Extract Εκχύλισμα Πράσινου Καφέ με Λιποδιαλυτική Δράση 60caps
100 πόντοι

HealthAid Green Coffee Bean Extract Εκχύλισμα Πράσινου Καφέ με Λιποδιαλυτική Δράση 60caps

Κωδικός 006072
Σε απόθεμα - Άμεση αποστολή

Π.Λ.Τ.  40,00€
  5.0
2
0
0
0
0
Διαβάστε κριτικές
(2)
Γράψτε τη γνώμη σας
  Κάντε μία ερώτηση για το προϊόν

HealthAid Green Coffee Bean Extract Εκχύλισμα Πράσινου Καφέ με Λιποδιαλυτική Δράση 60caps Ο Πράσινος Καφές αποτελεί τη φυσική μορφή καφέ, πριν αυτός καβουρδιστεί και επεξεργαστεί για την χρήση του ως ρόφημα. Σε αυτή τη μορφή, είναι πλούσιος σε οργ...  Διαβάστε περισσότερα

19,96€
Κερδίστε 100 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 5019781012596
Δείτε επίσης προϊόντα στις κατηγορίες:
Green Coffee, Βιταμίνες Κατάλληλες για Vegan

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€

HealthAid Green Coffee Bean Extract Εκχύλισμα Πράσινου Καφέ με Λιποδιαλυτική Δράση 60caps

Ο Πράσινος Καφές αποτελεί τη φυσική μορφή καφέ, πριν αυτός καβουρδιστεί και επεξεργαστεί για την χρήση του ως ρόφημα. Σε αυτή τη μορφή, είναι πλούσιος σε οργανικά οξέα, στα οποία οφείλει τις ευεργετικές του ιδιότητες. Το πιο δραστικό του συστατικό είναι το Χλωρογενικό οξύ (Chlorogenic Acid), το οποίο πιστεύεται ότι καθυστερεί την απελευθέρωση γλυκόζης στην αιματική κυκλοφορία μετά τα γεύματα. Έτσι, ο οργανισμός δεν θα βρίσκει ελεύθερη γλυκόζη για την κάλυψη των ενεργειακών του αναγκών και θα καταναλώσει το αποθηκευμένο λίπος. Παράλληλα αυξάνει τα επίπεδα σωματικής θερμότητας, χάρη στην καφεΐνη που περιέχει και κατά συνέπεια και τις καύσεις.

Το Green Coffee Bean extract της HealthAid παρασκευάζεται με άριστες προδιαγραφές, από την καλύτερη ποιότητα εκχυλίσματος πράσινου καφέ (Coffea canephora robusta), οργανικής καλλιέργειας, τιτλοδοτημένο σε 50% χλωρογενικό οξύ, για μέγιστο αποτέλεσμα. Παράλληλα περιέχει και Χρώμιο, που δρα συνεργιστικά στη ρύθμιση του γλυκαιμικού δείκτη.

60 κάψουλες, σε γυάλινο φιαλίδιο, μέσα σε χάρτινο κουτί.

Αρ. Γνωστ. ΕΟΦ: 46095/26-05-14
Ο αριθμός γνωστοποίησης στον ΕΟΦ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας του ΕΟΦ

Eνήλικες και άνω των 18 ετών, 2 κάψουλες ημερησίως με το φαγητό.

Σημείωση:
Tα συμπληρώματα διατροφής δεν αποτελούν υποκατάστατο μιας ισορροπημένης διατροφής, Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος, Να φυλάσσεται μακριά από τα παιδιά, Να μην γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης , Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή.

ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ  

Άτομα που βρίσκονται υπό φαρμακευτική αγωγή ή πάσχουν από κάποιες ασθένειες είναι απαραίτητο να παίρνουν την άδεια του θεράποντος ιατρού τους για τη λήψη βιταμινών, μετάλλων, ιχνοστοιχείων, βοτάνων, αμινοξέων, καθώς και των λοιπών συμπληρωμάτων διατροφής, σε κάθε περίπτωση.

Για εγκύους και παιδιά δεκατεσσάρων ετών και κάτω θα πρέπει να χρησιμοποιούνται τα σκευάσματα που προορίζονται μόνο για αυτές τις κατηγορίες, εκτός αν υπάρχει κάποια ειδική εντολή ιατρού. Άτομα που τελούν υπό φαρμακευτική αγωγή ή ιατρική φροντίδα θα πρέπει να συμβουλεύονται τον θεράποντα γιατρό τους πριν τη λήψη οποιουδήποτε διατροφικού συμπληρώματος.

Η American Society of Anaesthisiologists εφιστά την προσοχή σε ασθενείς που πρόκειται να υποβληθούν σε επέμβαση να σταματούν τη λήψη εναλλακτικών σκευασμάτων αν δεν υπάρχει εντολή γιατρού που να την επιτρέπει. Τα συμπληρώματα διατροφής, τα σκευάσματα που περιέχουν φυτικά εκχυλίσματα και τα τρόφιμα ειδικής διατροφής που περιέχουν προβιοτικά δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατα της συνήθους δίαιτας.  

Σε όλα τα προϊόντα δεν θα πρέπει να γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερησίας δόσης. Όλα τα προϊόντα που συμπεριλαμβάνονται στο παρών  να φυλάσσονται μακριά από παιδιά προς αποφυγή ατυχήματος.

  • Μακριά από παιδιά.
  • Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή έχετε κάποια πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν τη λήψη.
  • Μην υπερβαίνετε τις οδηγίες χρήσης.
  • Βεβαιωθείτε ότι το περίβλημα ζελατίνης ασφαλείας δεν έχει παραβιασθεί πριν τη χρήση.
  • Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης  δίαιτας.
  • Τηλέφωνο κέντρου δηλητηριάσεων : 210 77 93 777.
  • Επιπλέον στην Ελλάδα, για τα προϊόντα που περιέχουν προβιοτικά, τα οποία θεωρούνται προϊόντα ειδικής διατροφής, επιβάλλεται να αναγράφεται στην ετικέτα: «Το προϊόν δεν συνίσταται σε ανοσοκατεσταλμένους ασθενείς». 
Γενικά Χαρακτηριστικά

Κάθε κάψουλα περιέχει :  
Chromium    50μg
Green Coffee Bean Extract
[standardised for min 50% chlorogenic acid]
500mg
  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "HealthAid Green Coffee Bean Extract Εκχύλισμα Πράσινου Καφέ με Λιποδιαλυτική Δράση 60caps"

5.0
2 Κριτικές
2
0
0
0
0
πριν από 8 χρόνια
κωστας α.
το εχω παρει ξανα ειναι
το εχω παρει ξανα ειναι απο τα καλητερα που εχω αγοραση αλα θελει και καλη διατροφη και ασκηση δεν τα χανεις ετσι πως λενε αλα οταν εκει που δυσκολευεσε σε βοηθαει
πριν από 7 χρόνια
Ευτερπη Β.
Φαίνεται αποτελεσματικο
Φαίνεται αποτελεσματικο
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;