HEALTH AID SAW PALMETTO 265MG 30vetabs

HEALTH AID SAW PALMETTO 265MG 30vetabs

LAMBERTS PROSTEX 90tabs

LAMBERTS PROSTEX 90tabs

Doctor's Formulas Prostaplus Φόρμουλα Προστάτη 30 δισκία

SKU
5200403400161
Διαθεσιμότητα: Παράδοση σε 1-3 ημέρες
was 29,88 € Ειδική Τιμή 19,42 €
Η τιμή ισχύει μόνο για παραγγελίες μέσω του eshop

Mε την πάροδο της ηλικίας, οι άνδρες αντιμετωπίζουν προβλήματα στην λειτουργία του προστάτη. Υπολογίζεται ότι το 50% των ανδρών θα αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα στη διάρκεια της ζωής του. Η καλοήθης υπερτροφία του προστάτη ,είναι το συνηθέστερο πρόβλημα. Με την πάροδο της ηλικίας υπερτρέφονται οι αδένες, που βρίσκονται στην περιουρηθρική περιοχή του προστάτη και περικλείουν σαν δακτυλίδι την ουρήθρα. Η πάθηση των υπερτροφικών προστατικών αδένων ονομάζεται καλοήθης υπερπλασία του προστάτη.

Η φόρμουλα PROSTAPLUS χάρη στα συστατικά της αναστέλλει την 5-α-ρεντουκτάση, ελαττώνει την 5-α- διυδροτεστοστερόνη με συνέπεια την χαλάρωση του μυϊκού τοιχώματος και την εξομάλυνση της λειτουργίας της ουροδόχου κύστεως. Ακόμη ελαττώνει τον όγκο του προστάτη και αποκαθίσταται σταδιακά σε μεγάλο βαθμό ,η λειτουργικότητα της ουροδόχου κύστης. Έτσι η δυσκολία στην ούρηση ή η επείγουσα ανάγκη για ούρηση ή τα προβλήματα συχνοουρίας και νυκτουρίας περιορίζονται ή εξαφανίζονται.

 

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ: Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

Αριθμός Γνωστοποίησης Ε.Ο.Φ.: 28339 / 8-4-2013 (Ο Αριθμός Γνωστοποίησης στον Ε.Ο.Φ. δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον Ε.Ο.Φ.)

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Doctor's Formulas