ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
215 215 1610 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
0 προϊόντα
Bάσει ΦΕΚ 35935/2023 τα εικονίδια των εκπτώσεων έφυγαν, οι χαμηλές μας τιμές ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ!

Nature's Plus SKINNY MINI 90 φυτικές κάψουλες

ΚΩΔ: 5242

Φόρμουλα για αδυνάτισμα. ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΟΦΕΛΗ Εξαιρετική φόρμουλα πολλαπλής δράσης. Συστατικά: CLA (συζευγμένο λινολεϊκό οξύ): συρρικνώνει τα λιποκύτταρα, βοηθάει στη βελτίωση του μυικού …

Περισσότερα
50.17€
Με την αγορά του προϊόντος κερδίζετε επιπλέον 50 points
Διαθέσιμο σε 1-3 ημέρες
BARCODE: 0097467043282
εταιρεία: Nature's Plus

Σχετικά προϊόντα

Φόρμουλα για αδυνάτισμα.

ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΟΦΕΛΗ

Εξαιρετική φόρμουλα πολλαπλής δράσης. Συστατικά: CLA (συζευγμένο λινολεϊκό οξύ): συρρικνώνει τα λιποκύτταρα, βοηθάει στη βελτίωση του μυικού συστήματος όσων ασκούνται, Πολυνικοτινικό χρώμιο: βοηθά στην καύση του λίπους και στη μείωση της βουλιμίας, Μίγμα βοτάνων: διεγείρει τον μεταβολισμό και την παραγωγή ενέργειας, χωρίς να ερεθίζει τα νεύρα, όπως η καφεϊνη, Rhodiola rosea: είναι λιποδιαλυτική, αυξάνει την αντίσταση στο στρες και την κόπωση, είναι ευεργετική για την καρδιά και τον εγκέφαλο, Bioperine: βελτιώνει σημαντικά την απορρόφηση και την αξιοποίηση των άλλων συστατικών της φόρμουλας. 

ΧΡΗΣΗ

Δυο ταμπλέτες μια φορά την ημέρα.

Για να πραγματοποιήσετε μια παραγγελία υπάρχουν 2 τρόποι:
Παραγγελία online μέσω της ιστοσελίδας μας
Τηλεφωνική παραγγελία: Μπορείτε να παραγγείλετε καλώντας στο 2152151610 (με αστική χρέωση - σύμφωνα πάντα με την τιμολογιακή πολιτική του εκάστοτε παρόχου καθημερινά από τις 08:00 έως τις 16:00 και Σάββατο από τις 09:00 έως τις 14:00.
Για τη καλύτερη εξυπηρέτηση σας παρακαλώ σημειώστε τους κωδικούς των προϊόντων όπως εμφανίζονται στη σελίδα του προϊόντος.

Κατασκευή & προώθηση ιστοσελίδας κατασκευή ιστοσελίδων advisable

Ρυθμίσεις cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που περιέχουν πληροφορίες που αποθηκεύονται στον web browser του υπολογιστή σου κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του Acropolis Pharmacy και μπορούν να αφαιρεθούν ανά πάσα στιγμή.

Ονομασία προϊόντος # εμφανίζεται σε αυτή τη θέση

Περιγραφή προϊόντος

00.00€