Espa - 2014-2020
Bάσει ΦΕΚ 35935/2023 τα εικονίδια των εκπτώσεων έφυγαν, οι χαμηλές μας τιμές ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ!

Nature's Plus Synaptalean RX Fat Loss Συμπλήρωμα για Αδυνάτισμα 60 ταμπλέτες

Nature's Plus Synaptalean RX Fat Loss Συμπλήρωμα για Αδυνάτισμα 60 ταμπλέτεςΕπαναστατική φόρμουλα αδυνατίσματος για επιτυχημένη απώλεια βάρους, εκεί που οι άλλες μέθοδοι αποτυγχάνουν. Δρα κυρίως μέσω … Περισσότερα

ΚΩΔ: 5663
BARCODE: 0097467049901
44.53€

Με την αγορά του προϊόντος κερδίζετε επιπλέον 45 easypoints

Διαθέσιμο σε 1-3 ημέρες
εταιρεία: Nature's Plus

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

HEALTH AID HAIRVIT™ capsules 30's-blister
13.39€
HEALTH AID KOREGIN 3000 600mg -blister 30's
18.08€
HEALTH AID Guaramax™ Guarana 1000mg capsules 30's -blister
12.33€
HEALTH AID HairVit™ capsules 90's -blister
28.50€
HEALTH AID Green Tea 50ml
12.55€
HEALTH AID IMMUPROBIO 50billion 30vcaps
31.09€
HEALTH AID TangForte Royal Jelly 1000mg capsules 30's
24.98€
HEALTH AID Evening Primrose Oil 1300mg 30's
14.24€
HEALTH AID Evening Primrose Oil 1000mg + Vitamin E vegetaria …
11.62€
HEALTH AID Vegilax tablets 30's -NEA ΣΥΝΘΕΣΗ
9.88€
HEALTH AID CONERGY CoQ-10 30mg capsules 30's
13.65€
HEALTH AID CoQ-10 120mg capsules 30s
44.74€
HEALTH AID CoQ-10 200mg capsules 30s
57.52€
Acidophilus Plus 4 Billion vegetarian capsules 60s
18.59€
HEALTH AID Osteovit™ (Calcium Plus Formula) tablets 60's
13.94€

Nature's Plus Synaptalean RX Fat Loss Συμπλήρωμα για Αδυνάτισμα 60 ταμπλέτες
Επαναστατική φόρμουλα αδυνατίσματος για επιτυχημένη απώλεια βάρους, εκεί που οι άλλες μέθοδοι αποτυγχάνουν. Δρα κυρίως μέσω καταστολής της όρεξης, στην απώλεια των περιττών κιλών και στη διατήρηση ενός υγιούς σωματικού βάρους.

Το Synaptose, το κύριο δραστικό συστατικό του προϊόντος, βοηθά στην ανάπτυξη των νευροδιαβιβαστών του εγκεφάλου (ντοπαμίνη, σεροτονίνη, ενδορφίνες), προσφέροντας έτσι ένα αίσθημα ικανοποίησης και κορεσμού, ενώ παράλληλα μειώνει το στρες και συμβάλλει στην καλή διάθεση και ευεξία.

Περιέχει πολυνικοτινικό χρώμιο που ρυθμίζει τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα και καταπολεμά την επιθυμία για γλυκά.

Εμπλουτισμένο με ειδικά βότανα, φρούτα και λαχανικά με συνεργική δράση, για αντιοξειδωτική προστασία, τόνωση του οργανισμού και βελτιωμένες νοητικές και σωματικές επιδόσεις.

Βασισμένο σε περισσότερες από 18 κλινικές μελέτες φημισμένων πανεπιστημίων.

Περιέχει το σύμπλεγμα Synaptose™ (φαινυλαλανίνη, τυροσίνη, πασσιφλόρα, σύμπλεγμα μεταλλοσακχαριτών, ροδιόλα, γλουταμίνη, 5-υδροξυτρυπτοφάνη, υδροχλωρική θειαμίνη, υδροχλωρική πυριδοξίνη, 5-φωσφορική πυριδοξάλη, πολυνικοτινικό χρώμιο), καθώς και ένα μοναδικό μείγμα από φρούτα, λαχανικά, βότανα, φύκη και μανιτάρια με συνεργική δράση.  


Προφυλάξεις: Αποτελεί πηγή φαινυλαλανίνης. Συνιστάται ιατρική συμβουλή για όσους λαμβάνουν αντιψυχωτικά φάρμακα.

Η πολύ εύκολη πρόσβαση σε τροφή που υπάρχει σήμερα σε όλες τις αναπτυγμένες κοινωνίες αποτελεί αιτία παχυσαρκίας, αφού μας βάζει διαρκώς στον πειρασμό της υπερκατανάλωσης. Εν τούτοις, ο ανθρώπινος οργανισμός έχει διαμορφωθεί μέσα από απείρως μεγαλύτερες περιόδους, όπου η πείνα αποτελούσε ένα συνεχή σοβαρό κίνδυνο. Έτσι, το ανθρώπινο σώμα αντιδρά αμυντικά σε κάθε τι που μπορεί να μοιάζει με πείνα - και, άρα, απειλή - όπως μία προσπάθεια δίαιτας και περιορισμού της τροφής. Αυτός είναι ένας βασικός λόγος που αποτυγχάνουν μακροπρόθεσμα οι περισσότερες προσπάθειες αδυνατίσματος.

Πράγματι, οι περισσότερες προσπάθειες γρήγορης απώλειας βάρους περιλαμβάνουν σημαντικό περιορισμό των θερμίδων, διέγερση του μεταβολισμού ή καταστολή της όρεξης. Αυτές οι τακτικές, στην πραγματικότητα, στρεσάρουν το σώμα και αναγκάζουν τον εγκέφαλο να ενεργοποιήσει τον μηχανισμό απόκρισης στην πείνα, δηλαδή να κάνει εντονότερη την επιθυμία για φαγητό, να επιβραδύνει τον μεταβολισμό και να αποθηκεύσει ενέργεια (θερμίδες) υπό μορφή λίπους στο σώμα, δηλαδή ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα από το αναμενόμενο. Όσο περισσότερο στρεσάρεται το μυαλό και το σώμα από τις εξαντλητικές δίαιτες, τόσο περισσότερο ο εγκέφαλος θα δουλεύει εναντίον μας. Έτσι, μπορεί να χάνουμε βάρος με σχεδόν οποιαδήποτε δίαιτα, αλλά οι προσπάθειες που κάνει ο οργανισμός για να ανταπεξέλθει σε αυτές τις καταστάσεις στρες και ασιτίας θα μας αναγκάσουν τελικά να πάρουμε πίσω όλα τα κιλά που χάσαμε (ίσως και περισσότερα!). Αυτός ο φαύλος κύκλος απώλειας και ανάκτησης βάρους ονομάζεται δικαίως το σύνδρομο της δίαιτας Yo-Yo.

Το SYNAPTALEAN™ RX-FAT LOSS™ είναι ένα πραγματικά επαναστατικό προϊόν που δρα εγκεφαλικά και διευκολύνει την επιτυχημένη απώλεια βάρους, κυρίως μέσω μείωσης της αυξημένης όρεξης και βουλιμίας. Σύμφωνα με μελέτες, το Synaptose, το κύριο δραστικό συστατικό του προϊόντος, επηρεάζει τις χημικές διαδικασίες του εγκεφάλου αυξάνοντας την έκκριση των νευροδιαβιβαστών ντοπαμίνη, σεροτονίνη και ενδορφίνες. Οι παραπάνω νευροδιαβιβαστές προσφέρουν στον οργανισμό ένα αίσθημα ικανοποίησης και κορεσμού, ενώ παράλληλα μειώνουν το άγχος και το στρες, συμβάλλοντας στην καλή διάθεση και ευεξία.

Το SYNAPTALEAN™ RX-FAT LOSS™ περιέχει πολυνικοτινικό χρώμιο, που ρυθμίζει τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα και καταπολεμά την επιθυμία για γλυκά. Επιπλέον, είναι εμπλουτισμένο με ειδικά βότανα, φρούτα, λαχανικά, φύκη και μανιτάρια, που υποστηρίζουν την σωστή λειτουργία του εγκεφάλου, τονώνουν τον οργανισμό, προσφέρουν ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία, ενισχύουν την μνήμη, την συγκέντρωση και την άμυνα του οργανισμού και βελτιώνουν τις νοητικές και σωματικές επιδόσεις.

Το SYNAPTALEAN™ RX-FAT LOSS™ βασίζεται σε περισσότερες από 18 κλινικές μελέτες που διεξήχθησαν από ερευνητές φημισμένων πανεπιστημίων και αποτελεί το ιδανικό προϊόν αδυνατίσματος, ιδίως για όλους εκείνους που έχουν κατ’επανάληψη προσπαθήσει να χάσουν βάρος σε μόνιμη βάση και απέτυχαν.

Συνήθης χρήση: Για έλεγχο του βάρους ή για συντήρηση: δύο ταμπλέτες την ημέρα.Για καλύτερα αποτελέσματα να λαμβάνεται με νερό ή χυμό, και όχι με γεύματα πλούσια σε πρωτεΐνες (π.χ. κρέας, ψάρι, σόγια).

Για ιδιαίτερα αξιοσημείωτα αποτελέσματα σε περιπτώσεις πολλών κιλών προς απώλεια βάρους: έξι ταμπλέτες την ημέρα. 

  • Χωρίς γλουτένη
  • Υποαλλεργικό
  • Για χορτοφάγους
  • Φυσικό προϊόν χωρίς χρωστικές

Παραγγελία online μέσω της ιστοσελίδας μας

Τηλεφωνική παραγγελία:

Μπορείτε να παραγγείλετε καλώντας στο 2152151660 (με αστική χρέωση - σύμφωνα πάντα με την τιμολογιακή πολιτική
του εκάστοτε παρόχου) καθημερινά από τις 08:00 έως τις 16:00 και Σάββατο από τις 09:00 εως τις 13:00.

Για τη καλύτερη εξυπηρέτηση σας παρακαλώ σημειώστε τους κωδικούς των
προϊόντων όπως εμφανίζονται στη σελίδα του προϊόντος.

Γιατι Easy Pharmacy;

Ταχύτητα αποστολής
ταχύτητα αποστολής
Τηλεφωνική εξυπηρέτηση
τηλεφωνικη εξυπηρετηση
Δωρεάν μεταφορικά
Δωρεάν μεταφορικά άνω των 49€
Νο 1 Φαρμακείο σε αξιολογήσεις στην Ελλάδα
Νο 1 ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΣΕ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Εισάγετε τον κωδικό σας για να δείτε την πορεία της παραγγελίας σας!

© 2024 Easy Pharmacy.gr. All rights reserved | Κατασκευή & προώθηση ιστοσελίδας Advisable.gr

Ρυθμίσεις cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που περιέχουν πληροφορίες που αποθηκεύονται στον web browser του υπολογιστή σου κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του Easy Pharmacy και μπορούν να αφαιρεθούν ανά πάσα στιγμή.

Product title

Product description

0.0€