Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου Close minicart icon Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
Αναζήτηση Close search
APIVITA Mέλι Ανθέων 430g

APIVITA Mέλι Ανθέων 430g

Μη διαθέσιμο 5.92€
Με την αγορά αυτού του προϊόντος κερδίζετε Smile points icon 5 Smilies
Παράλαβε το δέμα σου σε ένα locker BOXNOW με 1.5€
Προϊόν της εταιρείας: Apivita

Θέλω να ενημερωθώ μόλις έρθει!

Συμπληρώστε το email σας και θα ενημερωθείτε μόλις παραλάβουμε το προϊόν

ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΟΦΕΛΗ APIVITA
 
Μέλι υψηλής ποιότητας από την Κρήτη, τη Βυτίνα, τα Δωδεκάνησα και το Άγιον Όρος. Ενισχύει την καθημερινή μας διατροφή με θρεπτικά συστατικά. Διατηρείται σε θερμοκρασία περιβάλλοντος. Η κρυστάλλωση είναι φυσική ιδιότητα του μελιού. Για τη ρευστοποίηση του μελιού τοποθετείστε το βάζο σε μπεν μαρί σε θερμοκρασία 35-40 C.

Το μέλι ανθέων της Apitherapy προέρχεται από το νέκταρ λουλουδιών της ελληνικής φύσης. Η πλούσια χλωρίδα με τα εκατοντάδες διαφορετικά είδη φυτών, εκ των οποίων πολλά είναι μοναδικά στον κόσμο, συμβάλλουν στην παραγωγή ενός μελιού με υπέροχο άρωμα και ελαφριά γεύση. Παράλληλα, η μεγάλη ποικιλία στη χλωρίδα παρέχει μία εξίσου μεγάλη ποικιλία βιολογικά ενεργών ουσιών που δρουν συνεργιστικά στο μέλι ανθέων και του προσδίδουν πλήθος ευεργετικών ιδιοτήτων, η οποία βοηθά στη βελτίωση της υγείας του ανθρώπινου οργανισμού. Το μέλι ανθέων είναι ιδανικό για παιδιά, καθώς περιέχει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για μια ολοκληρωμένη διατροφή.

  • Πλούσιο σε σάκχαρα, αμινοξέα, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία αποτελεί φυσική πηγή ενέργειας για τον οργανισμό
  • Ιδανικό για παιδιά
  • Βακτηριοστατικές & τονωτικές ιδιότητες