Δαχτυλίδια

Εμφάνιση Φίλτρων

2498 Προϊόντα

Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
  1. Δαχτυλίδι μισόβερο

    AS1190
    Τόσο χαμηλά όσο 970,00 €
  2. Δαχτυλίδι καρδιά

    20414
    Τόσο χαμηλά όσο 300,00 €
  3. Δαχτυλίδι Καρδιά

    ZH49400
    Τόσο χαμηλά όσο 100,00 €
Εμφάνιση Φίλτρων

2498 Προϊόντα

Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση

Η κορωνίδα των γυναικείων κοσμημάτων και η εικόνα που συνειρμικά έρχεται στο μυαλό κάθε ανθρώπου στο άκουσμα της λέξης "κόσμημα" είναι το δαχτυλίδι.

Στο πέρασμα των χρόνων οι επιρροές των πολιτισμών έχουν αφήσει το στίγμα τους στις μορφές και τις φόρμες των δαχτυλιδιών. Ο χρυσός έχει επιλεγεί, όχι άδικα, να αποτελεί την πρώτη ύλη που αποκρυσταλλώνει την φυσιογνωμία του δαχτυλιδιού καθώς είναι ένα υλικό το οποίο παραμένει αναλλοίωτο στο πέρασμα του χρόνου.

Στο κοσμηματοπωλείο Χαριτίδης θα βρείτε πλούσιες συλλογές λευκόχρυσων, ροζ χρυσών και χρυσών γυναικείων δαχτυλιδιών σε 14 και 18 καράτια. Από διαχρονικά μονόπετρα και ροζέτες με σμαράγδια και ζαφείρια έως παιχνιδιάρικα νεανικά δαχτυλίδια και δαχτυλίδια σεβαλιέ, σε προσιτές τιμές.

Γυναικεία χρυσά δακτυλίδια διακοσμημένα με πολύτιμες ή ημιπολύτιμες πέτρες, με διαμάντια brilliant ή μαργαριτάρια σε μοντέρνες αλλά και κλασικές-διαχρονικές γραμμές. Όποιος και αν είναι ο σκοπός που αναζητάτε ένα δαχτυλίδι, θα βρείτε σίγουρα αυτό που ψάχνετε. Είτε αναζητάτε ένα ιδιαίτερο γυναικείο δώρο επετείου, είτε ένα οικονομικό αλλά εντυπωσιακό δώρο ορκωμοσίας ή γενεθλίων, θα μπορέσετε να καλύψετε την ανάγκη αυτή μέσα από τις σελίδες του eshop μας.

Αν έχετε στα σχέδια σας να κάνετε το μεγάλο βήμα και ψάχνετε μονόπετρο δαχτυλίδι, θα βρείτε μια πλήρη συλλογή στις κατηγορίες Γάμος και Μονόπετρα.

Στη συλλογή χρυσών δακτυλιδιών του ηλεκτρονικού μας καταστήματος θα βρείτε 2000+ χειροποίητα χρυσά δαχτυλίδια με απαράμιλλη ποιότητα, άψογο σχεδιασμό και μοναδική αισθητική. Όλα μας τα κοσμήματα αποστέλλονται σε μια πολυτελή συσκευασία δώρου με κουτί και σακούλα, ακριβώς όπως θα το παραλαμβάνατε από τα φυσικά μας καταστήματα. Μαζί με αυτά περιλαμβάνεται και γραπτή εγγύηση που πιστοποιεί τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή του κοσμήματος που επιλέξατε. Διατηρούμε πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο χρυσοχοΐας ακολουθώντας τις διεθνείς εξελίξεις και πρότυπα ποιότητας.

Και μην ξεχνάτε πως ακόμα και αν πρόκειται για δώρο της τελευταίας στιγμής, μπορείτε να παραλάβετε τα άμεσα διαθέσιμα προϊόντα εντός 1-2 εργάσιμων ημερών.