Facebook Pixel

Lanes Lecithin 1200mg 200 Caps Λεκιθίνη

Ειδική Τιμή 20,10 € Κανονική Τιμή 31,90 €
Διαθέσιμο (1-3 εργάσιμες μέρες)
SKU
5250
Brand
 

Δωρεάν Μεταφορικά

Άνω των 39€ , έως 5kg

 

Τρόποι Πληρωμής

Αντικαταβολή

Κατάθεση

Πιστωτική Κάρτα

 

Κερδίστε πόντους

Γράψτε μια κριτική για το προϊόν και κερδίστε πόντους για την επόμενη αγορά σας!

Η Lanes Λεκιθίνη είναι 100% φυτικό προϊόν από σόγια πιστοποιημένης προέλευσης, βάσει του ανεξάρτητου οργανισμού Cert IDsm Non-GMO, χωρίς τη χρήση γενετικής μηχανικής με υψηλή περιεκτικότητα σε φωσφολιπίδια χολίνης και ινοσιτόλης, πολύτιμες βιταμίνες του συμπλέγματος Β.

Η λεκιθίνη δρα ως φυσικός γαλακτωματοποιητής. Έχει την ιδιότητα να διασπά τα λίπη σε μικρά σωματίδια και βοηθά στο μεταβολισμό τους, μετατρέποντας τα σε ενέργεια. Εμποδίζει έτσι τη συσσώρευσή τους στον οργανισμό. Αποτρέπει τη συσσώρευση της χοληστερίνης στις αρτηρίες, διευκολύνοντας την κυκλοφορία του αίματος και συμβάλλοντας επικουρικά στην πρόληψη των καρδιολογικών παθήσεων παράλληλα με ισορροπημένη διατροφή χαμηλή σε λιπαρά. Επιπλέον ενισχύει τη μνήμη, καθώς περιέχει πολύτιμες βιταμίνες του συμπλέγματος B, και είναι ιδανικό συμπλήρωμα σε συνδυασμό με κάθε δίαιτα αδυνατίσματος.

Εμποδίζει τη συσσώρευση των λιπών και της χοληστερίνης στον οργανισμό και συμβάλλει στην πρόληψη καρδιολογικών παθήσεων. Η λεκιθίνη επίσης λόγω των φωσφολιπιδίων, ινοσιτόλης και χολίνης (πρόδρομος ουσία του του βασικού νευροδιαβιβαστή ακετυλοχολίνη) συμβάλλει στην ενίσχυση της μνήμης. Ευεργετική σε περιπτώσεις γεροντικής άνοιας.

Συνιστάται σε
Ιδανικό όταν απαιτείται διατροφή χαμηλή σε χοληστερίνη & όταν ακολουθείται δίαιτα αδυνατίσματος στα πλαίσια ισορροπημένης διατροφής.

Χρήση: Κάψουλες: Λαμβάνετε 1-2 κάψουλες την ημέρα μετά από το κυρίως γεύμα.
Περισσότερες Πληροφορίες
Εταιρεία Lanes
Διαθεσιμότητα 1-3 εργάσιμες ημέρες
Εύφλεκτο Όχι
Vegan Όχι
Μείωση από Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής 37
Απευθύνεται σε Όλους
Εξειδικευμένο για Αδυνάτισμα
Περιεχόμενο 200 κάψουλες
Ηλικίες Όλες
Τύποι Δέρματος Όλοι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό