Notification bell icon ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:Τα εικονίδια των εκπτώσεων δεν εμφανίζοντα πια βάσει Υ.Α. 35935/2023.Οι χαμηλές μας τιμές παραμένουν σταθερά χαμηλές!

Το καλάθι μου

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€
*Ισχύει για παραγγελίες έως 3 κιλά σε βάρος ή όγκο.
Προϊόντα: {{countCartProducts}}
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

DARPHIN Revitalizing Oil, Μείγμα Πολύτιμων Φυτών & Αιθέριων Ελαίων για Πρόσωπο Σώμα & Μαλλιά - 50ml

Μη διαθέσιμο
Κωδικός: 29119

Ένα πολύτιμο έλαιο που περιλαμβάνει ένα εντέχνως κατασκευασμένο μείγμα πολύτιμων φυτών και αιθέριων ελαίων για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά. Η επιδερμίδα θρέφεται άμεσα, ενώ δείχνει αναζωογονημέν … Δείτε περισσότερα

17.75€

Θέλω να ενημερωθώ μόλις έρθει!

Συμπληρώστε το email σας και θα ενημερωθείτε μόλις παραλάβουμε το προϊόν

Με αυτό το προϊόν θα κερδίσετε 143
Τρόποι πληρωμής: Αντικαταβολή, Πληρωμή με κάρτα, Τραπεζική κατάθεση
Αποστολή με ACS & COURIER CENTER
Παραλαβή από 1000 lockers της ΒοxNow με ΜΟΝΟ 1€!
Online αγορά & παραλάβη απο το κατάστημα Αρχιμήδους 64, Ηλιούπολη
Φαρμακείο Κακαγιάννη 47 χρόνια δίπλα σας με ομοιοπαθητικό και φαρμακοτεχνικό εργαστήριο
Αποστολή με ACS & COURIER CENTER
Παραλαβή από 1000 lockers της ΒοxNow με ΜΟΝΟ 1€!
Online αγορά & παραλάβη απο το κατάστημα Αρχιμήδους 64, Ηλιούπολη
Φαρμακείο Κακαγιάννη 47 χρόνια δίπλα σας με ομοιοπαθητικό και φαρμακοτεχνικό εργαστήριο

Ένα πολύτιμο έλαιο που περιλαμβάνει ένα εντέχνως κατασκευασμένο μείγμα πολύτιμων φυτών και αιθέριων ελαίων για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά. Η επιδερμίδα θρέφεται άμεσα, ενώ δείχνει αναζωογονημένη και λαμπερή.
Tο νέο αιθέριο έλαιο της Darphin συνδυάζει την απόλαυση, την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα.
Τέσσερα αιθέρια έλαια και εννέα πολύτιμα φυτικά έλαια συνδυάζονται με τέχνη, καλύπτοντας τέλεια τις ανάγκες της ομορφιάς μας κάθε εποχή του χρόνου.
Προσφέρει άμεση θρέψη για αναζωογόνηση και λάμψη,  δρά στην επανάκτηση της ισορροπίας και στην ενδυνάμωση της φυσικής ασπίδας προστασίας του δέρματος.

Kύρια συστατικά
98% των συστατικών του είναι φυσικής προέλευσης, χωρίς Paraben.

Υλάνγκ-υλάνγκ, για χαλάρωση των αισθήσεων
Ροδόξυλο, για ηρεμία
Γεράνιο, γνωστό για τις στυπτικές και εξισορροπητικές ιδιότητες του
Λεβάντα, με αναπλαστικές ιδιότητες
Εμπλουτισμένο με βασικά λιπαρά οξέα και Ωμέγα 3 από έλαιο βατόμουρου και Ωμέγα 6 από έλαια νυχτολούλουδου, tamanu και καρπών άγριας τριανταφυλλιάς.
Ωμέγα 9 από έλαια ηλιόσπορου, από πυρήνα βερίκοκων, από αμυγδαλέλαιο και έλαιο αργκάν, καθώς και στερόλες από έλαιο καρπών τζοτζόμπα.


BARCODE: 882381071127

Στο πρόσωπο: Το δέρμα του προσώπου, που είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο στην περιβαλλοντολογική μόλυνση και τις ακτίνες UV, έχει την ανάγκη θρέψης και προστασίας. Αυτό το κοκτέιλ αιθέριων ελαίων απορροφάται άμεσα και βοηθά στην ενίσχυση της εύθραυστης ασπίδας προστασίας του δέρματος για να διατηρήσει και να προστατέψει τα ιδανικά επίπεδα υγρασίας. Το δέρμα λάμπει φυσικά και αποκτά μεταξένια απαλότητα.
Το ζεστένετε για μερικά δευτερόλεπτα στις παλάμες σας και εισπναίετε βαθιά, ώστε το άρωμά του να ανακτήσει την εσωτερική αρμονία πριν το τοποθετήσετε στο πρόσωπο.
Στο σώμα: Το δέρμα του σώματος έχει μεγαλύτερη τάση στην ξηρότητα. Το Revitalizing Oil αντισταθμίζει την έλλειψη των λιπιδίων στην κεράτινη στοιβάδα, επαναφέροντας την υδρολιπιδική ισορροπία. Μετά το μπάνιο ή το ντους, πρωί-βράδυ, πριν την τοποθέτηση, ζεστάνετε μερικές σταγόνες στις παλάμες για μια μοναδική εμπειρία πολλαπλών αισθήσεων για να ωφεληθεί το σώμα και το μυαλό και να ανακτήσετε μια πλήρη αίσθηση ευεξίας. Για να εντείνετε αυτή την εμπειρία αισθήσεων και να αποκαλύψετε ένα πιο απαλό δέρμα, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στους ώμους, στο ντεκολτέ, τα πόδια και τα χέρια.
Στα μαλλιά: Όπως το πρόσωπο, τα μαλλιά είναι εκτεθειμένα σε καθημερινές εξωτερικές, περιβαλλοντολογικές επιθέσεις που τα κάνουν να φαίνονται θαμπά και σκληρά. Χάρη στη μη- λιπαρή υφή του, το Revitalizing Oil μπορεί να εφαρμοστεί σε νωπά μαλλιά. Μόνο μερικές σταγόνες είναι αρκετές για να βοηθήσουν στο σπάσιμο των μαλλιών. Μέρα με τη μέρα τα μαλλιά δείχνουν μεταξένια, πιο υγιή και λαμπερά.

Μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα που θέλετε με 3 τρόπους:

 

α. ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ

Κάνετε την αγορά σας ηλεκτρονικά οποιαδήποτε στιγμή!

 

β. ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ

Μπορείτε να μας τηλεφωνήσετε για να κάνετε την παραγγελία σας στο 210 9931394.

Το τηλεφωνικό μας κέντρο εξυηρετεί Δευτέρα έως Παρασκευή 9πμ με 5μμ.

γ. EMAIL

Στείλτε μας την παραγγελία σας στο info@geapharmacy.gr

 

Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να επιλέξετε ΑΠΟΣΤΟΛΗ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ.

 

Εάν τα προϊόντα δεν έχουν την ένδειξη "Σε αναμονή" η παραγγελία σας θα φύγει από το κατάστημα μας σε 1-2 εργάσιμες και θα σας παραδοθεί με courier.

Για παραλαβή από το κατάστημα είναι απαραίτητο να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας online ή τηλεφωνικώς. Η παραλαβή πρέπει να γίνει μέσα σε 3 εργάσιμες διαφορετικά η παραγγελία ακυρώνεται.

Copyright © 2024 geapharmacy.gr
Inspirational Creation by Advisable
Powered by Ecommercen