Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου Close minicart icon Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
Αναζήτηση Close search
ARKOCAPS ΑΓΡΙΟΚΑΣΤΑΝΙΑ 45CAPS AESCULUS HIPPOCASTANUM ΑΙΜΟΡΡΟΪΔΕΣ - ΒΑΡΙΑ ΠΟΔΙΑ

ARKOCAPS ΑΓΡΙΟΚΑΣΤΑΝΙΑ 45CAPS AESCULUS HIPPOCASTANUM ΑΙΜΟΡΡΟΪΔΕΣ - ΒΑΡΙΑ ΠΟΔΙΑ

Μη διαθέσιμο 11.48€
Με την αγορά αυτού του προϊόντος κερδίζετε Smile points icon 9 Smilies
Παράλαβε το δέμα σου σε ένα locker BOXNOW με 1.5€
Προϊόν της εταιρείας: ARKOPHARMA

Θέλω να ενημερωθώ μόλις έρθει!

Συμπληρώστε το email σας και θα ενημερωθείτε μόλις παραλάβουμε το προϊόν

Περιγραφή

Πρόκειται για ένα μεγάλο δέντρο με προέλευση τα Βαλκάνια που καλλιεργείται σήμερα παντού στην Ευρώπη. Στολίζει τα πάρκα και τους δρόμους.

Το φυτό των αιμορροΐδων

Η Αγριοκαστανιά οφείλει την δράση της στα συστατικά που περιέχονται στο φλοιό της. Σε αυτά περιλαμβάνεται μία κουμαρίνη, η αιοσκουλίνη που χάρη στη βιταμίνη P που περιέχει, διαθέτει φλεβοτονικές ιδιότητες. Η δράση αυτή ενισχύει την αντοχή των τριχοειδών αγγείων μειώνοντας ταυτόχρονα την διαπερατότητά τους. Τα φλαβονοειδή με την αντιφλεγμονώδη και φλεβοσυσφυκτική δράση τους συμμετέχουν στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και στην ανακούφιση των πόνων που προκαλούν οι αιμορροϊδικές κρίσεις. Η συνδυασμένη δράση των συστατικών αυτών είναι ιδιαίτερα ωφέλιμη στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων που συνδέονται με την φλεβική ανεπάρκεια (οίδημα, βαριές γάμπες που πονάνε), τις αιμορροϊδικές κρίσεις, καθώς και με την αντιμετώπιση των εκχυμώσεων ή των κιρσών.

Δοσολογία

1 κάψουλα πρωί-μεσημέρι-βράδυ μαζί με το γεύμα.

 

Αρ. Πρωτ. γνωστ. ΕΟΦ: 31907-4/5/09