eco life ECOLIFE COFFEE THERMOSCUP ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΘΕΡΜΟΣ 450Ml - BRONZE 33-BO-4008 5208009001485
eco life ECOLIFE COFFEE THERMOSCUP ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΘΕΡΜΟΣ 450Ml - BRONZE 33-BO-4008 5208009001485
eco life ECOLIFE COFFEE THERMOSCUP ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΘΕΡΜΟΣ 450Ml - BRONZE 33-BO-4008 5208009001485
eco life ECOLIFE COFFEE THERMOSCUP ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΘΕΡΜΟΣ 450Ml - BRONZE 33-BO-4008 5208009001485
eco life ECOLIFE COFFEE THERMOSCUP ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΘΕΡΜΟΣ 450Ml - BRONZE 33-BO-4008 5208009001485
eco life ECOLIFE COFFEE THERMOSCUP ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΘΕΡΜΟΣ 450Ml - BRONZE 33-BO-4008 5208009001485

eco life ECOLIFE COFFEE THERMOSCUP ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΘΕΡΜΟΣ 450Ml - BRONZE 33-BO-4008

Κωδικός Προϊόντος: 016-111
Κωδικός Κατασκευαστή: 33-BO-4008
Barcode: 5208009001485
Κατασκευαστής: eco life
Εξαντλήθηκε Δείτε παρόμοια προϊόντα σε απόθεμα!
23,80 €

Με αυτή την αγορά του προϊόντος, συλλέγετε 23 πόντοι πόντους . Σύνολικά στο καλάθι έχετε 23 πόντους που μπορούν να μετατραπούν σε κουπόνι 1,15 €. Μάθετε περισσότερα εδώ!


Περιγραφή

ECOLIFE COFFEE THERMOSCUP ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΘΕΡΜΟΣ 450ml - ONZE #33-BO-4008Μεταφέρετε με στυλ το νερό ή το ρόφημά σας & διατηρήστε το στη θερμοκρασία που θέλετε, κρύο ή ζεστό!• Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι 304• Με πιστοποιητικά ποιότητας FDA Χωρίς αλουμίνιο και τοξικές ουσίες (BPA free)• Δε σπάει - δεν παραμορφώνεται• 100% ανακυκλώσιμο• Με διπλά τοιχώματα, για να διατηρείται η θερμοκρασία του ροφήματος• Έρχεται μαζί με ανοξείδωτο καλαμάκι τάπα ασφαλείας από σιλικόνη

Λεπτομέρειες προϊόντος

30x10x10
Φύλο
Unisex
33-BO-4008

Αξιολογήσεις (38)

38 Αξιολογήσεις

Πολύ καλό
Έχω 4, 2 των 370ml και 2 των 420ml. Αποδείχτηκαν αθάνατα ώσπου μια άσχετη υπάλληλος σε coffee shop έσπασε το κλείστρο στο καπάκι του ενός. Εννοείται ότι αγόρασα πάλι το ίδιο. Κρατούν θαυμάσια και ζεστούς και κρύους καφέδες. Δεν στάζουν αν φροντίσεις να το κλείσεις καλά. Η δυσκολία στο πλύσιμο αφορά το ύψος των 420ml οπότε με ένα κουταλάκι γυρίζω μέσα το σφουγγαράκι να πλυθεί από το αφρόγαλα. Μια συμβουλή, σε freddo καφέ βάλτε παγάκια σιλικόνης ή πλαστικά επαναχρησιμοποιούμενα για να μείνει ο καφές κρύος χωρίς να νερώσει. Θετικά: Διατήρηση Θερμοκρασίας,Στεγανότητα,Χωρίς οσμές,Ποιότητα κατασκευής,Σχέση ποιότητας τιμής.Μέτρια: Μέτρια δυσκολία καθαρισμού.
από sku_Βεντούρη στο 2023-09-04

Πολύ καλό
Είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεστε. Κρατάει πολύ καλά τη θερμοκρασία, ακόμα και παγωμένο νερό με παγάκια να βάλετε μέσα δεν θα καταλάβετε κρύο στην εξωτερική επιφάνεια. Καθαρίζει εύκολα λόγω σχήματος και χωράει άνετα στη θήκη του αυτοκινήτου. Το μόνο πρόβλημα που υπάρχει είναι ότι είναι όλο μεταλλικό, οπότε αν σας πέφτει σε λίγο καιρό η βάση δεν θα είναι τελείως επίπεδη. Παρόλα αυτά, ενώ μου έχει πέσει πολλές φορές, είναι ακόμα πλήρως λειτουργικό χωρίς προβλήματα Θετικά: Διατήρηση Θερμοκρασίας,Στεγανότητα,Εύκολος καθαρισμός,Ποιότητα κατασκευής,Σχέση ποιότητας τιμής.
από sku_skroutz42 στο 2023-09-02

Πολύ καλό
Έψαχνα πολύ καιρό θερμός τύπου ποτηριού που να μπαίνει σε ποτηροθηκη αυτοκίνητου. Το προϊόν ικανοποιεί όλα τα παραπάνω χωράει άνετα 4πλο Fredo και κρατάει παγάκια για τουλάχιστον 6 ώρες. Θετικά: Διατήρηση Θερμοκρασίας,Στεγανότητα,Χωρίς οσμές,Εύκολος καθαρισμός,Ποιότητα κατασκευής,Σχέση ποιότητας τιμής.
από sku_pantoniou21 στο 2023-04-07

Καλό
Το συγκεκριμενο ποτηρι το εχω 4 χρονια. το χρησιμοποιω μονο το καλοκαιρι μεσα στο σπιτι για παγωμενο καφε. κραταει τον καφε παγωμενο για αρκετες ωρες. τουλαχιστον 4 με 5 ωρες (ισως και παραπανω) με την προυποθεση οτι υπαρχουν αρκετα παγακια μεσα. πχ εγω βαζω 8 παγακια. τα καλοκαιρια το λιωνω στην κυριολεξια. το χρησιμοποιω καθε μερα. σε ζεστο ροφημα δεν το εχω δοκιμασει ποτε. το μονο αρνητικο που εχει ειναι που απο την πρωτη εβδομαδα κιολας ξεκινησε να ξεφλουδιζει ο πατος του και να φαινεται το μεταλλικο. επισης μου ηρθε με χτυπημενο πατο απο την εταιρια και δεν παταει εντελως σταθερα πανω στο τραπεζι αλλα οκ. μετα απο τοσα χρονια χρησης ο πατος εχει ξεφλουδισει ολος. Θετικά: Διατήρηση Θερμοκρασίας,Χωρίς οσμές,Εύκολος καθαρισμός.Μέτρια: Σχέση ποιότητας τιμής.Αρνητικά: Στεγανότητα,Ποιότητα κατασκευής.
από sku_Gianna_Antwnogiannaki στο 2023-01-25

Κακό
τον πρωτο χρονο ειναι μια χαρα μετα τον χρονο ουτε διατηρει τη θερμοκρασια ετσι οπως την διατηρουσε ουτε σφραγιζει ετσι οπως σφραγιζε.
δινεις 20 ευρω για ενα καλοκαιρι για εμενα δεν αξιζει. Θετικά: Χωρίς οσμές,Εύκολος καθαρισμός.Μέτρια: Στεγανότητα,Ποιότητα κατασκευής.Αρνητικά: Διατήρηση Θερμοκρασίας,Σχέση ποιότητας τιμής.
από sku_Paylos_Oyg στο 2023-01-05

Πολύ καλό
Θετικά: Διατήρηση Θερμοκρασίας,Στεγανότητα,Χωρίς οσμές,Εύκολος καθαρισμός,Ποιότητα κατασκευής,Σχέση ποιότητας τιμής.
από sku_aedos στο 2022-12-21

Πολύ καλό
Το καλύτερο θερμός που έχω χρησιμοποιήσει. Θετικά: Διατήρηση Θερμοκρασίας,Στεγανότητα,Χωρίς οσμές,Εύκολος καθαρισμός,Ποιότητα κατασκευής,Σχέση ποιότητας τιμής.
από sku_tzzela στο 2022-10-14

Μέτριο
Θετικά: Στεγανότητα,Χωρίς οσμές,Εύκολος καθαρισμός.Μέτρια: Διατήρηση Θερμοκρασίας,Ποιότητα κατασκευής,Σχέση ποιότητας τιμής.
από sku_Panagiotis_Giakoumatos29 στο 2022-09-27

Πολύ καλό
Θετικά: Διατήρηση Θερμοκρασίας,Εύκολος καθαρισμός,Ποιότητα κατασκευής.Μέτρια: Οσμές,Σχέση ποιότητας τιμής.Αρνητικά: Στεγανότητα.
από sku_Panagiotis_Mamouzakis στο 2022-09-20

Πολύ καλό
Θετικά: Διατήρηση Θερμοκρασίας,Στεγανότητα,Χωρίς οσμές,Εύκολος καθαρισμός,Ποιότητα κατασκευής,Σχέση ποιότητας τιμής.
από sku_Konstantinos_Voulgaris8 στο 2022-08-19

Καλό
Θετικά: Διατήρηση Θερμοκρασίας,Στεγανότητα,Χωρίς οσμές,Εύκολος καθαρισμός.Μέτρια: Ποιότητα κατασκευής,Σχέση ποιότητας τιμής.
από sku_Andreas_Mavrides στο 2022-06-01

Πολύ καλό
Το έχω απο το καλοκαίρι του 18. Το χρησιμοποιώ μέχρι σήμερα σε καθημερινή βάση και είμαι πολυ ευχαριστημένη. Κρατά εξαιρετικά τις θερμοκρασίες ειτε ζεστά είτε κρύα ροφήματα και ειδικά στη θάλασσα, ακομα και οταν ηταν ακομα μαυρο, μετα απο ενα τριωρο ειχε ακομα παγακια μεσα. Στη δουλειά κρατάει και 8 ωρο. Το χρώμα άρχισε να φεύγει από τους πρωτους μηνες, αναμενόμενο όμως... Με λιγο ασετον το ξεβαψα εντελως και εμεινε ασημένιο. Δεν ειχα θεματα με το καπάκι και οσο για διαρροές δεν ριχνω ποτε θερμος μεσα στην τσαντα, παντα στο πλαϊνό τσεπακι και εχω το κεφαλι μου ήσυχο. Γενικα αν πεσει ριχνει αργά το περιεχομενο οποτε δεν γίνεται μεγαλη ζημια αν το καταλαβεις γρηγορα. Θετικά: Διατήρηση Θερμοκρασίας,Στεγανότητα,Χωρίς οσμές,Εύκολος καθαρισμός,Ποιότητα κατασκευής,Σχέση ποιότητας τιμής.
από sku_@Elpida_T στο 2022-05-22

Μέτριο
Το αγόρασα τον Ιούνιο του 2021. Είναι πανέμορφο από άποψη εμφάνισης λόγω μαύρου mat χρώματος κτλ, αλλά από το πρώτο κιόλας πλύσιμο το χρώμα αυτό ξεφλουδίζει και αποκαλύπτεται η μεταλλική επιφάνεια. Το επέστρεψα άμεσα (στο κατάστημα, πολλή ευγένεια και μου το αντικατέστησαν αμέσως), αλλά και το καινούργιο είχε την ίδια συμπεριφορά. Τώρα το διατηρώ όσο μπορώ, αλλά μάλλον σε αυτό το θέμα το προϊόν είναι ελαττωματικό. Ένα επιπλέον μειονέκτημα είναι ότι θέλει προσοχή κατά τη μεταφορά, διότι, ακόμα κι όταν είναι ερμητικά κλειστό, δεν παραμένει ικανοποιητικά στεγανό. Κατά τα άλλα διατηρεί πολλές ώρες τη θερμοκρασία χειμώνα-καλοκαίρι (ένα τσάι παραμένει πολύ ζεστό για τουλάχιστον 2-3 ώρες και ένας κρύος καφέ διατηρεί τα παγάκια του για πολύ περισσότερες), περιέχει βολικό βουρτσάκι καθαρισμού για το ωραίο μεταλλικό καλαμάκι που διαθέτει και σαν κατασκευή είναι αρκετά μεγάλης αντοχής. Δε θα το συνιστούσα για «επένδυση» 20€, παρόλο που έχω παραβλέψει το ζήτημα με το χρώμα και το χρησιμοποιώ άνετα μέχρι σήμερα. Θετικά: Διατήρηση Θερμοκρασίας,Χωρίς οσμές,Εύκολος καθαρισμός.Αρνητικά: Στεγανότητα,Ποιότητα κατασκευής,Σχέση ποιότητας τιμής.
από sku_Zombie78 στο 2022-02-23

Μέτριο
Είμαι κάτοχος του συγκεκριμένου "ποτηριού θερμός" εδώ και 4,5 χρόνια. Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα είναι:

Πλεονεκτήματα:
-Είναι μεταλλικό, δεν σπάει αν πέσει κάτω.
-Κρατάει κάποιες ώρες ζεστά τα ροφήματα.

Μειονεκτήματα:
-Μετά από χρόνια χρήση φθείρεται απ' έξω.
-Μετά από χρόνια χρήση μένει μόνο το πλαστικό μέρος από το καπάκι. Το μεταλλικό ξεκολλάει μετά από καιρό.
-Επειδή το καπάκι έχει τρύπα, για να μπαίνει το μεταλλικό καλαμάκι, δεν μπορεί να μεταφερθεί χωρίς να υπάρχουν διαρροές, όταν τοποθετείται το πώμα στην τρύπα. Για να μην υπάρχουν διαρροές πρέπει να κρατιέται στο χέρι.
-Όσο καιρό το καπάκι έχει το μεταλλικό του μέρος κανονικά πάνω του δεν μπορεί να πλυθεί εύκολα. Μένουν νερά μέσα στο κενό μεταξύ πλαστικού και μεταλλικού μέρους του καπακιού. Χρειάζεται επίμονο τίναγμα για να φύγουν όλα αυτά τα νερά.
-Τα ροφήματα δεν τα κρατάει πολλές ώρες ζεστά τον χειμώνα αλλά ούτε και πολλές ώρες κρύα το καλοκαίρι.

Συμπέρασμα:
-Είναι για σπίτι κυρίως. Είναι για την περίπτωση όπου κάποιος θέλει να έχει ένα ποτήρι και να το χρησιμοποιεί για οποιοδήποτε ρόφημα χωρίς να φοβάται ότι θα σπάσει.
-Δεν είναι για τοποθέτηση στην τσάντα σε όρθια θέση. Θα υπάρχουν διαρροές με κάποιες σταγόνες.
-Για μετακινήσεις είναι μόνο με κράτημα στο χέρι ή τοποθέτηση σε θήκη ποτηριού στο αυτοκίνητο. Θετικά: Χωρίς οσμές.Μέτρια: Διατήρηση Θερμοκρασίας,Ποιότητα κατασκευής,Σχέση ποιότητας τιμής.Αρνητικά: Στεγανότητα,Δύσκολος καθαρισμός.
από sku_vmitrou στο 2022-01-06

Καλό
Θετικά: Διατήρηση Θερμοκρασίας,Στεγανότητα,Εύκολος καθαρισμός.Μέτρια: Οσμές,Ποιότητα κατασκευής,Σχέση ποιότητας τιμής.
από sku_Mary_Alani στο 2021-08-27

Πολύ καλό
Με διαφορά το καλύτερο που έχω αγοράσει. Καφές κρύος με παγάκια για πολλές ώρες! Θετικά: Διατήρηση Θερμοκρασίας,Στεγανότητα,Χωρίς οσμές,Εύκολος καθαρισμός,Ποιότητα κατασκευής,Σχέση ποιότητας τιμής.
από sku_Nelly_Vog στο 2021-07-14

Καλό
λοιπον ,μεχρι τωρα οσο το εχω ειναι μια χαρα...20€ μου φαινονται πολλα ομως. διατηρεί θερμοκρασια,τα παγακια μεσα σε μιση ωρα λιωνουν (δεν ξερω,καποιοι λενε οτι τα κραταει ωρες και δεν ισχυει) ,η θερμοκρασια ομως κραταει ωρες.. δεν μαρεσει πολυ γιατι το νερο εχει μια παραξενη γευση σαν μεταλλο αλλα καποιους δεν τους ενοχλει..η χωρητικότητα ειναι μια χαρα Θετικά: Διατήρηση Θερμοκρασίας,Εύκολος καθαρισμός.Μέτρια: Στεγανότητα,Ποιότητα κατασκευής,Σχέση ποιότητας τιμής.Αρνητικά: Δυσάρεστες οσμές.
από sku_JB4_johnyb4 στο 2021-07-06

Πολύ καλό
Θετικά: Χωρίς οσμές,Εύκολος καθαρισμός,Ποιότητα κατασκευής,Σχέση ποιότητας τιμής.Μέτρια: Διατήρηση Θερμοκρασίας,Στεγανότητα.
από sku_pavlina.tsakalakidou στο 2021-04-20

Μέτριο
Το πήρα σε μαύρο. Πολύ όμορφο εκ πρώτης όψεως και γενναιόδορο στη χωρητικότητά του καθως και ποιοτική κατασκευή. Το πρώτο -και πολύ βασικό- πρόβλημα είναι ότι το βιδωτό καπάκι, δε σφραγίζει ενω διαθέτει φλάντζα. Και δε σφραγίζει όσο κι αν το σφίξεις, με αποτέλεσμα να υπάρχουν διαρροές εαν σου γυρισει το ποτήρι στο πλάι. Το δεύτερο πρόβλημα είναι ότι μετα απο καμια 10ριά πλυσίματα, η μάυρη εξωτερική επίστρωση, ξεφλουδίζει και φεύγει με αποτέλεσμα να χαλει και η εικονα του σκεύους. Εαν είναι κανεις λίγο απρόσεκτος μπορεί να πιεί και κανένα κομματάκι απο τη μπογιά εαν τυχει και πέσει με΄σα στο ποτήρι...
Σε γενικές γραμμές ένα καλό προϊόν αλλα ακριβό γι αυτα που προσφέρει. Θετικά: Εύκολος καθαρισμός,Ποιότητα κατασκευής.Μέτρια: Διατήρηση Θερμοκρασίας,Οσμές,Σχέση ποιότητας τιμής.Αρνητικά: Στεγανότητα.
από sku_boofy στο 2021-01-15

Πολύ καλό
Θετικά: Διατήρηση Θερμοκρασίας,Στεγανότητα,Χωρίς οσμές,Εύκολος καθαρισμός,Ποιότητα κατασκευής,Σχέση ποιότητας τιμής.
από sku_Valia_Tsoni94 στο 2020-10-22

Κακό
Θετικά: Διατήρηση Θερμοκρασίας,Εύκολος καθαρισμός.Μέτρια: Οσμές,Ποιότητα κατασκευής.Αρνητικά: Στεγανότητα,Σχέση ποιότητας τιμής.
από sku_Billykat στο 2020-09-10

Πολύ καλό
Ήμουν διστακτικός λόγω των 18€ που κοστίζει, αλλά τελικά είναι καταπληκτικό ποτήρι!!! Σε καλοκαιρινές ημέρες με ζέστη, βάζεις κρύο νερό το πρωί και το διατηρεί δροσερό μέχρι το βράδυ. Βάζεις φρέντο εσπρέσο το πρωί στις 9:00 και τα παγάκια λιώνουν το βράδυ. Επίπλέον, κάνεις καλό στο περιβάλλον καθώς δεν χρησιμοποιείς πλαστικό ποτήρι. Το μόνο "πρόβλημα" που πιθανόν αντιμετωπίσετε είναι ότι επειδή είναι μεγάλο ίσως να μην χωράει στις ποτηροθήκη του αυτοκινήτου. Παρόλ' αυτά το συνιστώ απεπιφύλακτα. Θετικά: Διατήρηση Θερμοκρασίας,Στεγανότητα,Χωρίς οσμές,Εύκολος καθαρισμός,Ποιότητα κατασκευής,Σχέση ποιότητας τιμής.
από sku_Michalis_Velissarios στο 2020-09-01

Πολύ καλό
Εξαιρετικό, σταμάτησα κάθε τι πλαστικό απο ποτήρι μέχρι και καλαμάκι και δεν το αλλάζω με τίποτα, αφού κρατάει παγωμένο τον καφέ μου (που πίνω σιγά!) για 2 ώρες τουλάχιστον! Πήρα κι αλλα τεμάχια! Θετικά: Διατήρηση Θερμοκρασίας,Στεγανότητα,Χωρίς οσμές,Εύκολος καθαρισμός,Ποιότητα κατασκευής,Σχέση ποιότητας τιμής.
από sku_elSterg στο 2020-08-31

Καλό
Θετικά: Διατήρηση Θερμοκρασίας,Στεγανότητα,Χωρίς οσμές,Εύκολος καθαρισμός.Μέτρια: Ποιότητα κατασκευής,Σχέση ποιότητας τιμής.
από sku_juju στο 2020-08-24

Πολύ καλό
Θέλω να παρω κι άλλο για τον καφέ μου
Είναι τέλειο. Σταματάς να χρησιμοποιήσω πλαστικα Θετικά: Διατήρηση Θερμοκρασίας,Στεγανότητα,Χωρίς οσμές,Εύκολος καθαρισμός,Ποιότητα κατασκευής,Σχέση ποιότητας τιμής.
από sku_lab_rini_windowslive_com στο 2020-07-23

Μέτριο
μέσα σε 2 μήνες έχει διαρροές .. Θετικά: Διατήρηση Θερμοκρασίας,Εύκολος καθαρισμός,Ποιότητα κατασκευής.Μέτρια: Οσμές,Σχέση ποιότητας τιμής.Αρνητικά: Στεγανότητα.
από sku_Mel_Gr στο 2020-02-03

Καλό
Το εχω σχεδόν ενάμιση χρόνο .Από πλευράς κατασκευής δεν το συζητώ είναι από τα καλύτερα της αγοράς .Τώρα όσον αφορά την χρηστικότητα προσωπικά το χρησιμοποιώ μόνο για κρύα ροφηματα και κάνει την δουλειά του μια χαρά.Βέβαια μην περιμένετε να κρατάει παγάκια μετά από κάποιες ώρες οπως αυτά τα παλιου τύπου μεγάλα παγουρια με το φελιζολ αυτό δεν παίζει με τίποτα αλλα σε γενικές γραμμές είναι πολύ πρακτικό.Τα 4 αστέρια για το μόνο αρνητικό του το χρώμα το οποίο μετά από λίγους μήνες αρχίζει να ξεφλουδιζει δυστυχώς. Θετικά: Στεγανότητα,Χωρίς οσμές,Εύκολος καθαρισμός,Ποιότητα κατασκευής,Σχέση ποιότητας τιμής.Μέτρια: Διατήρηση Θερμοκρασίας.
από sku_CHristos_Verentzis στο 2019-11-19

Καλό
Το εχω σχεδόν ενάμιση χρόνο .Από πλευράς κατασκευής δεν το συζητώ είναι από τα καλύτερα της αγοράς .Τώρα όσον αφορά την χρηστικότητα προσωπικά το χρησιμοποιώ μόνο για κρύα ροφηματα και κάνει την δουλειά του μια χαρά.Βέβαια μην περιμένετε να κρατάει παγάκια μετά από κάποιες ώρες οπως αυτά τα παλιου τύπου μεγάλα παγουρια με το φελιζολ αυτό δεν παίζει με τίποτα αλλα σε γενικές γραμμές είναι πολύ πρακτικό.Τα 4 αστέρια για το μόνο αρνητικό του το χρώμα το οποίο μετά από λίγους μήνες αρχίζει να ξεφλουδιζει δυστυχώς. Θετικά: Στεγανότητα,Χωρίς οσμές,Εύκολος καθαρισμός,Ποιότητα κατασκευής,Σχέση ποιότητας τιμής.Μέτρια: Διατήρηση Θερμοκρασίας.
από sku_holywars στο 2019-11-19

Κακό
Χωρίς να έχω διαβάσει κανένα αντίστοιχο σχόλιο αγόρασα το συγκεκριμένο θερμός και από την πρώτη κιόλας εβδομάδα έχει διαρροές .( Η αλήθεια είναι ότι είναι σταγόνες αλλά μετά από πολύ ώρα υπάρχει προβλημα) Θετικά: Διατήρηση Θερμοκρασίας,Χωρίς οσμές,Εύκολος καθαρισμός.Μέτρια: Ποιότητα κατασκευής.Αρνητικά: Στεγανότητα,Σχέση ποιότητας τιμής.
από sku_manos_daqu στο 2019-11-01

Πολύ καλό
Εκτός από οικολογικό είναι όμορφο, βολικό, και κρατάει αρκετή ώρα δροσερό το ρόφημα, θα το δοκιμάσω και με ζεστό Αλλά προς το παρόν δεν έχω άποψη πάνω σε αυτό.
Επίσης για θερμός ποτήρι ήταν σε πολύ καλή τιμή! Θετικά: Διατήρηση Θερμοκρασίας,Στεγανότητα,Χωρίς οσμές,Εύκολος καθαρισμός,Ποιότητα κατασκευής,Σχέση ποιότητας τιμής.
από sku_Barbara_Pontikaki στο 2019-10-22

Πολύ καλό
Το καλαμάκι είναι αρκετά χοντρό για κρύο καφέ. Το χρώμα ξεβάφει εύκολα. Είναι πολύ ελαφρύ. Θετικά: Διατήρηση Θερμοκρασίας,Στεγανότητα,Χωρίς οσμές,Εύκολος καθαρισμός,Ποιότητα κατασκευής,Σχέση ποιότητας τιμής.
από sku_Michael_Apostolidis στο 2019-08-14

Πολύ καλό
Πολυ ποιοτικη κατασκευη. το χρησινοποιω κυριως για παγωμενους καφεδες και κραταει τα παγακια ακεραια ακομα κ μετα απο ωρες. σε συγκριση με ενα NAVA που εχω ειναι ελαφρως καλυτερο, καθως στο NAVA τα παγακια δεν διατηρουνται με την καμια τοσες πολλες ωρες. το μονο αρνητικο ειναι οτι φευγει το χρωμα στις επιφανειες που τριβεται πιο πολυ, οπως στην βαση. Θετικά: Διατήρηση Θερμοκρασίας,Στεγανότητα,Χωρίς οσμές,Εύκολος καθαρισμός,Ποιότητα κατασκευής,Σχέση ποιότητας τιμής.
από sku_Ilias_chr στο 2019-07-31

Καλό
Σε σχέση με το ποτήρι nava που είναι σχεδόν όμοια σχεδιαστικά, το συγκεκριμένο φαίνεται 1 επίπεδο πάνω. Έχει πιο παχιά τοιχώματα γεγονός που σημαίνει πως είναι πραγματικά διπλό το τοίχωμα του, με κενό αέρος για να διατηρεί τη θερμοκρασία του ροφήματος. Το χρωμα του δείχνει ευπαθές μια και από εκεί που το πήρα ήταν ήδη κατά τόπους ξεφλουδισμένα, για το λόγο αυτό το κατάστημα μου έκανε 10% έκπτωση από την αρχική τιμή. Σίγουρα είναι το πιο ποιοτικό ποτήρι που κυκλοφορεί, αφού έχοντας το nava που είναι και αυτό αξιόλογο, έχω καλό μέτρο σύγκρισης. Επειδή το χρησιμοποιώ για καφέ και νερό στη δουλειά δεν θα λυπηθώ 5-6 ευρώ παραπάνω σε σχέση με τα αλλά φθηνότερα που υπάρχουν εδώ.. άρα αν το θέλει κανείς για τη δουλειά, χωρίς σκέψη, πάει στην κορυφαία επιλογή για τόσες μικρές διάφορες χρημάτων. Θετικά: Διατήρηση Θερμοκρασίας,Στεγανότητα,Εύκολος καθαρισμός,Ποιότητα κατασκευής.Μέτρια: Οσμές,Σχέση ποιότητας τιμής.
από sku_agarinos στο 2019-06-22

Μέτριο
Όλα καλά. Το μόνο σημαντικό μειονέκτημά του είναι η διάμετρός του που δεν του επιτρέπει να μπει σε ποτηροθήκη αυτοκινήτου.

Update: α) Αυτο που αναφερα για τις ποτηροθηκες ισχυει μονο για τισ μικρες σε διάμετρο. Στο προηγουμενο δεν χωραγε, στο νεο χωράει μια χαρά.

β) Με τον καιρο η εξωτερική βαφή σιγα-σιγα φευγει αλλα με πολύ μικρό ρυθμό πράγμα που εγω το θεωρώ φυσιολογικο. Θετικά: Διατήρηση Θερμοκρασίας,Χωρίς οσμές,Εύκολος καθαρισμός,Ποιότητα κατασκευής.Μέτρια: Στεγανότητα,Σχέση ποιότητας τιμής.
από sku_gedou στο 2019-04-30

Καλό
Πολύ καλό, ιδίως για χρήση εκτός σπιτιού. Το μόνο αρνητικό, ότι ξεφλουδίζει το χρώμα στις γωνίες (το έχω 2-3 μήνες).
από sku_aikaterinim στο 2018-10-27

Καλό
Πολύ καλό και στιβαρό..Δεν παθαίνει τίποτα απλά προσωπικά βρίσκω το καλαμάκι πολύ χοντρό για να πίνεις καφέ..
από sku_dimos842 στο 2018-06-29

Πολύ καλό
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!
Πολυ καλο δωρο!
Κραταει τον καφε κρυο 4 ωρες (με παγακια!!)
από sku_Panos_Kapsorrachis στο 2018-06-05

Πολύ καλό
Πιο μεγάλο από ότι φανταζόμουν,το χρωμα του δρν είναι τόσο χρυσό όσο δείχνουν οι φωτογραφίες!Ειναι σκούρο χάλκινο!Σαν ποιότητα φαίνεται εξαιρετικό!
από sku_elizabeth στο 2018-04-21

8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών
Συγκατάθεση για cookie