Στεφανα Γαμου

Εμφάνιση Φίλτρων

27 Προϊόντα

Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
Εμφάνιση Φίλτρων

27 Προϊόντα

Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση

Τα στέφανα είναι τα σύμβολα του μαρτυρίου και της ενότητας και χρησιμοποιούνται στις τελετές του γάμου της Ελληνικής Εκκλησίας. Είναι όμως και σύμβολα βασιλείας, γιατί η ίδια η τελετή του γάμου στη βυζαντινή παράδοση ακολουθεί τη μορφή μιας στέψης, δημιουργώντας ένα μικρό «βασίλειο» ή την οικογένεια, όπως θα λέγαμε. Τα στέφανα υπενθυμίζουν στους Ορθόδοξους Χριστιανούς το μαρτύριο των αγίων λόγω της αρχαίας πεποίθησης της εκκλησίας ότι τα μαρτύρια τους συνδέονται με την έννοια της στέψης του Θεού. Τέλος, τα στέφανα συμβολίζουν την ενότητα με την ατέλειωτη κυκλική σχεδίαση τους και την κορδέλα που τα δένει μαζί.

Η δική σας επιλογή είναι εύκολη γιατί έχετε την ευκαιρία να διαλέξετε ανάμεσα σε ασημένια λευκά ή επιχρυσωμένα στέφανα, είτε απλά είτε διακοσμημένα με κρύσταλλα,δέρμα και μαργαριτάρια. Όλα τα στέφανα μας είναι ελληνικής κατασκευής χειροποίητα ασημένια, με προσεγμένα σχέδια και υλικά.

 

Αν δεν μπορείτε να αποφασίσετε, σας προτείνουμε να διαβάσετε τον οδηγό μας που θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τα κατάλληλα στέφανα γάμου.