Vitex Αστάρι Primer Ακρυλικό 100% Νερού 3L

Vitex Αστάρι Primer Ακρυλικό 100% Νερού
 
1050
με ΦΠΑ

Ημιδιάφανο αστάρι νερού με βάση 100% ακρυλικές ρητίνες. Είναι υπόστρωμα των υδατοδιαλυτών χρωμάτων της VITEX (πλαστικών, ακρυλικών, τσιμεντοχρωμάτων, relief, κ.α.). Εφαρμόζεται πολύ εύκολα και έχει υψηλή απόδοση. Βελτιώνει την εμφάνιση, την πρόσφυση, την καλυπτικότητα την απόδοση και την αντοχή του τελικού χρώματος. Είναι κατάλληλο υπόστρωμα και για αλκαλικές επιφάνειες τις οποίες εμποτίζει και σταθεροποιεί. Είναι πρακτικά άοσμο κατά την εφαρμογή του διότι δεν περιέχει αμμωνία. Είναι APEO free.

Προεργασία

Καινούργιες επιφάνειες από σοβά, μπετόν, τσιμεντοκονία, μαρμαροκονία, γυψοσανίδες, κ.λ.π. καθώς και σπατουλαρισμένες επιφάνειες, λειαίνονται με γυαλόχαρτο. Στη συνέχεια και αφού απομακρυνθούν οι σκόνες, οι επιφάνειες ασταρώνονται με 100% ακρυλικό υδατοδιαλυτό Αστάρι της VITEX αραιωμένο έως και 400% με καθαρό νερό.

Αποχρώσεις

Ημιδιάφανο.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ: "Mακριά από παιδιά Να αποφεύγεται η ελευθέρωση στο περιβάλλον ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑΠΟΣΗΣ: Καλέστε αμέσως το ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ / ένα γιατρό, εάν αισθανθείτε αδιαθεσία. Περιέχει βιοκτόνο προϊόν: Περιέχει C(M)IT/MIT (3:1) και BIT. Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση. Δελτίο δεδομένων ασφαλείας παρέχεται εφόσον ζητηθεί. Τηλ. Κέντρου Δηλητηριάσεων: 2107793777"

  Loading...