Sci-MX PYRO-MX LEANBURN 90caps Λιποτροπικό

Κωδικός Προϊόντος: 11661

Product information

34,29 €
ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ

Περιγραφή

Το μεγαλύτερο σε πωλήσεις προϊόν της Sci-MX αποτέλεσε πρόσφατα αντικείμενο εκτεταμένης επιστημονικής αναβάθμισης, με την προσθήκη διάφορων συναρπαστικών καινούριων συστατικών, μελετημένων μέσω ερευνών. Το αποτέλεσμα είναι το νέο Pyro-MX Leanburn.

Η επιστημονική ομάδα της Sci-MX αφιέρωσε μήνες στον εντοπισμό και τον έλεγχο των πιο σύγχρονων και καινοτόμων συστατικών για απώλεια λίπους, πολλά από τα οποία έχουν πλέον προστεθεί στην ήδη προηγμένη σύνθεση του προϊόντος μας. Όλα τα συστατικά τώρα υπόκεινται σε περισσότερα μικρο-φιλτραρίσματα από ποτέ, μέσω του καινοτόμου συστήματος MicroTech Delivery SystemTM της Sci-MX, για μέγιστη διατήρηση και απορρόφηση. Επιπλέον, το μοναδικό μας μίγμα Bio-ThermTM έχει επίσης προστεθεί στα συστατικά, καθιστώντας αυτή τη σύνθεση την πιο εξελιγμένη που δημιουργήθηκε ποτέ στα εργαστήρια ερευνών της Sci-MX!

Η καινοτόμα σειρά Pyro-MX Leanburn της Sci-MX έχει επανειλημμένα αποδειχτεί ότι αποτελεί την κορυφαία θερμογενετική μέθοδο απώλειας λίπους στον κόσμο, χάρη στην ισχυρή αντι-καταβολική της δράση και τις ιδιότητες ενδυνάμωσης του μεταβολισμού. Τώρα, το νέο Pyro-MX Leanburn της Sci-MX έχει τοποθετήσει το πιο δημοφιλές προϊόν απώλειας λίπους στον πλανήτη σε ακόμα υψηλότερα επίπεδα αναγνώρισης!

Αυτός ο δοκιμασμένος και ελεγμένος συνδυασμός συστατικών έχει επανειλημμένα αποδειχτεί ότι είναι κορυφαία αποτελεσματικός στο να προκαλεί άμεση μείωση του σωματικού λίπους και να αυξάνει την φυσική δύναμη και ενέργεια. Δοκιμάστε το άφοβα – δεν πρόκειται να το μετανιώσετε!

90 Κάψουλες

Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο

Παρακαλώ συμπληρώστε το email σας και την επιθυμητή ποσότητα για να σας ενημερώσουμε για την διαθεσιμότητά του.

We care about the protection of your data. Read our Privacy Policy

Σας προτείνουμε

ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ
Life Extension Super CLA Blend 1000mg 120 μαλακές κάψουλες
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Life Extension Super CLA Blend 1000mg 120 μαλακές κάψουλες

41,38 €
ΚΩΔΙΚΟΣ: 11360
Solgar Tonalin CLA Συμπλήρωμα Διατροφής 1300mg 60 μαλακές κάψουλες
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Solgar Lipotropic Factors 50 ταμπλέτες
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Solgar Lipotropic Factors 50 ταμπλέτες

19,46 €
ΚΩΔΙΚΟΣ: 1764
Solgar (Maxi) L-Carnitine 500mg 60 ταμπλέτες
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Solgar (Maxi) L-Carnitine 500mg 60 ταμπλέτες

54,68 €
ΚΩΔΙΚΟΣ: 1762