ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ ΕΛΑΤΗΡΙΩΝ
ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ ΕΛΑΤΗΡΙΩΝ
Κωδικός: e-5880  

Εργαλείο εξαγωγής ελατηρίων 673-00-22002

€8,47  Συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

Άμεσα διαθέσιμο

Τεμάχια

Θέλετε βοήθεια;

212 1043 000

Εργαλείο εξαγωγής ελατηρίων.

Για όλα τα μοντέλα

Γράψε τις εντυπώσεις σου από τοΕργαλείο εξαγωγής ελατηρίων

Αν εξυπηρετηθήκατε και μείνατε ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες μας γράψτε τις εντυπώσεις σας ώστε να τις κοινοποιήσουμε εδώ. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

(Κάντε την αξιολόγηση σας εύκολη στην ανάγνωση και κατανοητή χρησιμοποιώντας Ελληνικούς χαρακτήρες με πεζοκεφαλαία και μην χρησιμοποιείτε greeklish.)

*Βαθμολογία:

Το e-moto.gr αναλαμβάνει να αποστείλει την παραγγελία σας μέσα σε 24 ώρες (κατά τις εργάσιμες ημέρες) για τα είδη που είναι άμεσα διαθέσιμα.
Κατά την διαδικασία της παραγγελία σας ενημερώνεστε ΠΡΙΝ την πληρωμή για το κόστος των μεταφορικών, πάντα από το καλάθι σας.

Όλες οι αποστολές πραγματοποιούνται με την Γενική Ταχυδρομική με εξαίρεση πολύ μεγάλα δέματα σε όγκο που αποστέλλονται με τα ΕΛΤΑ η πολύ βαριά που ανάλογα τον προορισμό διακινούνται με μεταφορικές εταιρείες.

Για παραγγελίες άνω των 85,00 ευρώ σύνολο, τα έξοδα μεταφοράς είναι Δ Ω Ρ Ε Α Ν για όλη την Ελλάδα. Η χρέωση των μεταφορικών για όλες τις αποστολές εντός Ελλάδας σε παραγγελίες κάτω των 85 είναι 5 euro. Αντίστοιχα για Κύπρο είναι ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής σε παραγγελίες άνω των 200euro και έως 200 είναι 25 euro.

Θέλουμε να είστε 100% ικανοποιημένοι με την αγορά σας. Αν όμως μετανιώσετε για οποιοδήποτε λόγο, μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 15 ημερών Πολιτική Επιστροφών

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή απορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με την φιλική μας ομάδα εξυπηρέτησης πελατών, οι οποίοι θα είναι πάρα πολύ πρόθυμοι να σας βοηθήσουν.

Προϊόντα με κατασκευαστή Asia ονομάζουμε κυρίως ανταλλακτικά που έχουν κατασκευαστεί στην Ασία και σε επιλεγμένα εργοστάσια.


Πληρούν τις προδιαγραφές, είναι οικονομικά, έχουν σωστή εφαρμογή και ικανοποιητική διάρκεια ζωης.
Οι τεχνικοί του e-moto.gr έχουν ελέγξει την ποιότητα τους και την αξιοπιστία τους ώστε να είστε ήσυχοι αν επιλέξετε κάποιο από αυτά τα φθηνά ( αλλά όχι φτηνιάρικα) ανταλλακτικά για την μοτοσυκλέτα σας.
Έχουν δοκιμαστεί και μπορούν να αντικαταστήσουν τα φθαρμένα πάνω στην μοτοσυκλέτα σας σε οικονομικές τιμές.