Σύνδεση / ΕγγραφήΣύνδεση

Καλωσήρθες στο BestPrice.gr

Τη δημοφιλή υπηρεσία αναζήτησης προϊόντων και σύγκρισης τιμών!

Όλα τα καταστήματα είναι ηλεκτρονικά, που σημαίνει ότι μπορούν να σε εξυπηρετούν σε όποιο σημείο της Ελλάδας κι αν βρίσκεσαι. Εάν όμως θέλεις να βρεις κοντινά καταστήματα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις την επιλογή "κοντά σου" και να βλέπεις μόνο σχετικά προϊόντα από καταστήματα που βρίσκονται κοντά σου.

Εφόσον εντοπίσεις κάποιο προϊόν που σε ενδιαφέρει και πατήσεις στον τίτλο ή στην τιμή του προϊόντος ανακατευθύνεσαι στο κατάστημα που διαθέτει το προϊόν. Εκεί μπορείς να βρεις περισσότερες πληροφορίες καθώς και να προχωρήσεις σε αγορά. Δηλαδή, οι παραγγελίες σου καταχωρούνται και εκτελούνται από το εκάστοτε κατάστημα και όχι από το BestPrice.gr.

Νέες δυνατότητες

Επιπλέον, στο BestPrice.gr έχεις μια σειρά από δυνατότητες που διευκολύνουν την έρευνα αγοράς σου, όπως:

Τελική τιμή

Πάρε μια εκτίμηση της τελικής αξίας της παραγγελίας ενός προϊόντος συμπεριλαμβανομένου επιπλέον χρεώσεων όπως κόστος αποστολής και αντικαταβολής.

Έξυπνη λίστα

Πρόσθεσε τα προϊόντα που σε ενδιαφέρουν στην έξυπνη λίστα και βρες την καλύτερη τιμή συνολικά καθώς και τον συνδυασμό των καταστημάτων για να το επιτύχεις.

Συλλογές

Αποθήκευσε και ομαδοποίησε τα προϊόντα που σε ενδιαφέρουν προσθέτοντάς τα στις συλλογές σου.
Δες μια συλλογή

Ευκαιρίες

Ανακάλυψε καθημερινά τα προϊόντα με σημαντική μείωση τιμής. Επιπλέον, μπορείς να εγγραφείς στις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν για να ενημερώνεσαι άμεσα.
Σελίδα ευκαιριών

Ερωτήσεις & απαντήσεις

Στείλε τις απορίες σχετικά με τα χαρακτηριστικά ενός προϊόντος ή απαντήσε στις απορίες άλλων χρηστών.
Δες μερικές ερωτήσεις

Πιστοποίηση

Εντόπισε καταστήματα που πληρούν τα κριτήρια Πιστοποίησης του BestPrice.gr.

Όλα σε έναν λογαριασμό

Κάνε σύνδεση ή εγγραφή στο BestPrice.gr για να χρησιμοποιήσεις όλες τις λειτουργίες που θα διευκολύνουν την έρευνά σου πριν την αγορά!

BestPrice Release: 1.0.2205