Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Health Aid Bodylean CLA Plus, 30tabs & 30caps

Healthaid
Δείτε όλα τα προϊόντα
ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ HEALTHAID
Παράδοση σε 3 ώρες!
Lipodialusi

ΑΜΙΝΟΞΕΑ & ΣΥΝΕΝΖΥΜΑ

Κωδικός:
5019781010189

Ιδανικό για άνδρες και γυναίκες που θέλουν να αδυνατίσουν και παράλληλα να αποκτήσουν ένα λεπτό, σφριγηλό, γραμμωμένο και καλλίγραμμο σώμα.

ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Ογκομετρικό βάρος
0.40kg
43,34 €19,35 €23,99 € (55%)
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
-+

Health Aid

Bodylean CLA Plus

Διπλός συνδυασμός που συνδυάζει τα ευεργετικά οφέλη και των δυο συνθέσεων, για απώλεια τοπικού πάχους, λίπους, μείωση ‘’πόντων’’ στην περιφέρεια και σύσφιξη.

Περιέχει:

  • 30 κάψουλες Συζευγμένου Λινολεϊκού Οξέος (CLA) για λιποδιάλυση: Βελτιώνει τον τρόπο με τον οποίο το σώμα χρησιμοποιεί τα λίπη και τα μετατρέπει σε ενέργεια και μειώνει την αναλογία τους στο σώμα, εμποδίζοντας την διαδικασία αποθήκευσής τους. Επίσης, συρρικνώνει τα λιποκύτταρα και σε περίπτωση επανάκτησης χαμένου βάρους, δεν πολλαπλασιάζονται σε άλλα σημεία του σώματος.

  • 30 ταμπλέτες για αύξηση μεταβολισμού και ενέργειας: Πράσινο Τσάι που ενισχύει τον μεταβολισμό των λιπών και αποτελεί ισχυρό αντιοξειδωτικό, Συνένζυμο Q10 για την παραγωγή κυτταρικής ενέργειας, Αμινοξέα (Καρνιτίνη, Κρεατίνη, Ορνιθίνη) που δρουν συνεργιστικά στην αύξηση της άλιπης μυϊκής μάζας(μεταβολισμός αποθηκευμένου λίπους μυών) και Χρώμιο, το οποίο ρυθμίζει τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα και μειώνει το αίσθημα της πείνας και όρεξης για γλυκά.

Ιδανικός συνδυασμός για όσους γυμνάζονται και πέραν της μείωσης πάχους, θέλουν να επιτύχουν επιπλέον σύσφιξη και γράμμωση.

Κατάλληλο για άνδρες και γυναίκες.

ΧΡΗΣΗ

Ενήλικες και έφηβοι άνω των 16 ετών,1 κάψουλα & 1 ταμπλέτα έως 3 φορές την ημέρα, με το φαγητό.

Health Aid

Bodylean CLA Plus

Ενήλικες και έφηβοι άνω των 16 ετών,1 κάψουλα & 1 ταμπλέτα έως 3 φορές την ημέρα, με το φαγητό.

Filter NameFilter Value
ΜΟΡΦΗΤΑΜΠΛΕΤΕΣ, ΚΑΨΟΥΛΕΣ
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
ΑΝΑΓΚΗΕΛΕΓΧΟΣ ΒΑΡΟΥΣ