Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου Close minicart icon Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
Αναζήτηση Close search
Doctor's Formulas Double Action - Διπλή Φόρμουλα Αδυνατίσματος 60 δισκία

Doctor's Formulas Double Action - Διπλή Φόρμουλα Αδυνατίσματος 60 δισκία

Μη διαθέσιμο 17.33€
Με την αγορά αυτού του προϊόντος κερδίζετε Smile points icon 14 Smilies
Παράλαβε το δέμα σου σε ένα locker BOXNOW με 1.5€
Προϊόν της εταιρείας: Doctor's Formulas

Θέλω να ενημερωθώ μόλις έρθει!

Συμπληρώστε το email σας και θα ενημερωθείτε μόλις παραλάβουμε το προϊόν

Στην αντιμετώπιση της παχυσαρκίας εμπλέκονται πολλοί μηχανισμοί.

Η φόρμουλα DOUBLE SLIM αντιμετωπίζει σε δύο στάδια το πρόβλημα της παχυσαρκίας. Στο πρώτο στάδιο, πριν το φαγητό αντιμετωπίζεται η απορρόφηση και η διαχείριση στοιχείων της τροφής, λαμβάνοντας πάντα υπόψη τον κορεσμό, για να μειωθεί σιγά-σιγά η ανάγκη για μεγάλες ποσότητες τροφής. Τα φυσικά συστατικά που περιέχει, ελαττώνουν την εντερική απορρόφηση σακχάρων και λιπών, δημιουργούν αίσθημα κορεσμού και ρυθμίζουν την εντερική διέλευση. Στο δεύτερο στάδιο, μετά το φαγητό, ενισχύεται με φυσικό τρόπο ο μεταβολισμός, ενεργοποιείται η λιπόλυση, αντιμετωπίζεται η αντίσταση στην ινσουλίνη αλλά και εξασφαλίζεται η καλύτερη πέψη των τροφών.

Η φόρμουλα DOUBLE SLIM αν συνδυαστεί με την κατάλληλη διατροφή (όχι ρύζι, μακαρόνια, πατάτες, ψωμί και γλυκά) εξασφαλίζει, χωρίς περιορισμό των ποσοτήτων και των θερμίδων, ένα υγιεινό και σίγουρο αδυνάτισμα.