Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου Close minicart icon Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
Αναζήτηση Close search
SAMCOS TEA 4 BEAUTY ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΣΑΙ 200GR

SAMCOS TEA 4 BEAUTY ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΣΑΙ 200GR

Άμεσα διαθέσιμο 22.64€
ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ 4 ΤΕΜΑΧΙΑ!
Με την αγορά αυτού του προϊόντος κερδίζετε Smile points icon 18 Smilies
Παράλαβε το δέμα σου σε ένα locker BOXNOW με 1.5€
Προϊόν της εταιρείας: SAMCOS

To στιγμιαίο ρόφημα κόκκινου τσαγιού (ποικιλία PU-ERH), είναι γνωστό ως «φαρμακευτικό ρόφημα» που βοηθά στη διατήρηση της καλής υγείας. Εξαιρετικό συμπλήρωμα στον έλεγχο του σωματικού βάρους, αποτοξινωτικό, χωνευτικό, καθαρτικό. Δεν ερεθίζει το στομάχι λόγω της χαμηλής περιεκτικότητας του σε τανίνες.

Εμπλουτισμένο με CLA (συζευγμένο λινολεϊκό οξύ), γνωστό για την ικανότητα του να μειώνει το συσσωρευμένο λίπος γύρω από τη μέση, την περιφέρεια, τους γοφούς. Το CLA είναι απαραίτητο όταν κανείς ακολουθεί κακές διατροφικές συνήθειες. Ενισχύει το μεταβολισμό περισσότερο απ’ ότι το ωμέγα-3, μετατρέπει το αποθηκευμένο λίπος σε ενέργεια, ενώ παράλληλα αποτρέπει την αποθήκευση του στα λιποκύτταρα.

Επιπλέον, περιέχει L-CARNITIN, η οποία συμβάλλει στο μεταβολισμό των λιπαρών οξέων, προστατεύει την καρδιά και το κυκλοφορικό σύστημα, καθώς και εκχύλισμα ιβίσκου πλούσιο σε πολυσακχαρίτες και φλαβονοειδή, γνωστό διουρητικό, καθαρτικό, βελτιωτικό της πέψης, προστατευτικό των αγγείων.

Με το κόκκινο τσάι PU-ERH επιτυγχάνεται:

  • Μείωση των πόντων στη μέση, στην περιφέρεια και στους γοφούς.
  • Αποτοξίνωση του οργανισμού.
  • Διευκόλυνση της λειτουργίας της πέψης.
  • Ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού μέσω των αντιοξειδωτικών του ιδιοτήτων.
  • Ενίσχυση του σωματικού τόνου και της μυϊκής μάζας.