Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Garmin PRO 70 με PT 5 - Επαγγελματικό εκπαιδευτικό χειριστήριο & κολάρο για σκυλιά

Κατασκευαστής: Garmin
299.00
Σύντομη Περιγραφή:
Το PRO 70 είναι ένα αξιόπιστο εργαλείο για τον κυνηγό με δυνατότητα ταυτόχρονης εκπαίδευσης έως έξι σκύλων
010-01201-01
Άμεσα Διαθέσιμο
+

Μία συσκευή για εύκολη εκπαίδευση μέχρι 6 διαφορετικών σκύλων

  • Εκπαιδεύστε μέχρι 6 διαφορετικούς σκύλους ταυτόχρονα (απαιτούνται επιπρόσθετα κολάρα - πωλούνται χωριστά)
  • 6 επίπεδα διέγερσης και τόνων
  • Εύρος μέχρι 1.5 χιλιόμετρο
  • Ενσωματωμένη λειτουργία BarkLimiter™
  • Ενεργοποιήση φακού στο κολάρο του σκύλου από απόσταση

 

Το απλό και εύχρηστο Pro 70 επιτρέπει την εύκολη εκπαίδευση και έλεγχο του σκύλου από απόσταση που φτάνει το 1,5 χιλιόμετρο και 6 επίπεδα έντασης. Με το Pro 70 μπορείτε να εκπαιδεύσετε μέχρι 6 σκύλους (απαιτούνται πρόσθετα κολάρα), διαθέτει φακό LED που ενεργοποιείται από απόσταση και έχει ενσωματωμένο BarkLimiter.

Κλασσικός, ανθεκτικός σχεδιασμός
Το Pro 70 έχει τον κλασσικό σχεδιασμό που οι εκπαιδευτές σκύλων έχουν αγαπήσει και είναι εύκολο στην χρήση με ένα χέρι για να έχετε παίρνετε τα μάτια σας από το σκύλο, ακόμα και όταν αλλάζετε επίπεδο έντασης ή σκύλο. Το επίπεδο διέγερσης, τόνου και LED βρίσκονται στο πάνω μέρος της συσκευής για εύκολη λειτουργία. Ο διακόπτης διαχείρισης πολλών σκύλων και η κωδικοποίηση με χρώματα στα πλήκτρα καθιστούν άμεση την πρόσβαση στις επιλογές. Η κεραία εκπομπής μήκους 2.5” εξαφανίζει τον κίνδυνο απώλειας ή σπασίματος ενώ φτάνει σε εύρος εκπομπής 1.5 χιλιομέτρου.

Εκπαίδευση με διέγερση και ήχο
Επιλέξτε ένα από τα έξι επίπεδα διέγερσης και ήχου για κάθε έναν από τους 6 σκύλους (απαιτούνται πρόσθετα κολάρα). Μπορείτε ακόμα να ενεργοποιήσετε από απόσταση το φακό LED στο κολάρο του σκύλου για να τον εντοπίσετε πιο εύκολα σε χαμηλές συνθήκες φωτισμού.

Ενσωματωμένη λειτουργία BarkLimiter
Το Pro 70 διαθέτει ενσωματωμένη λειτουργία BarkLimiter στο κολάρο του σκύλου. Με την τεχνολογία Autorise, η ένταση της διόρθωσης αυξάνεται σταδιακά μέχρι να φτάσει στο κατάλληλο επίπεδο ώστε να σταματήσει το ανεπιθύμητο γαύγισμα.

Ανθεκτικό και Αδιάβροχο
Τόσο ο πομπός όσο και το κολάρο του σκύλου είναι σχεδιασμένα για να αντέχουν στα χτυπήματα και στις αναταράξεις τόσο στην εκπαίδευση όσο και στο κυνήγι. Η συσκευή του σκύλου έχει δύο μήκη από αφαιρούμενες ανοξείδωτες επαφές για αξιόπιστες επιδόσεις και άνεση για το σκύλο. Η συσκευή του σκύλου είναι αδιάβροχη 1 ΑΤΜ (μέχρι 10 μέτρα).

Η συσκευή χειρός Pro 70 είναι αδιάβροχη IPX7. Ο πομπός και η συσκευή σκύλου διαθέτουν ανθεκτική, επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου. Ο δείκτης μπαταρίας στον πομπό και την συσκευή του σκύλου σας ενημερώνουν πότε θα πρέπει να φορτίσετε το σύστημά σας.

Σύνδεση κολάρων
Αντιστοιχίστε τα έγχρωμα πλήκτρα του Pro 70 με τα αντίστοιχα χρώματα κολάρων για εύκολη παρακολούθηση της εκπαίδευσης κάθε σκύλου. Διατίθενται χωριστά κολλάρα πολυουρεθάνης ως αξεσουάρ.

Περιεχόμενα συσκευασίας

  • 1 x Χειριστήριο Pro 70
  • 1 x Συσκευή σκύλου PT 5
  • 1 x Μαύρο κολάρο
  • Κλιπ φόρτισης
  • Split καλωδίου USB
  • Φορτιστής σπιτιού
  • Σετ σημείων επαφής με διαφορετικά μήκη
  • Οδηγίες χρήσης
Κατασκευαστής:
Garmin

Οι πελάτες μας είδαν επίσης...