Bella Vista Clear LED Φώτα Εξωτερικού Χώρου - Seletti

Κωδικός: 8653

Μάρκα: Seletti

Σχεδιαστής: Selab

132,00 €
Περιλαμβάνεται 24% ΦΠΑ
- +

Εκτός αποθέματος.

Κερδίστε 7% έκπτωση στην πρώτη σας αγορά.

Εγγραφείτε στο newsletter μας και θα λάβετε άμεσα ένα κουπόνι έκπτωσης 7% για αγορές άνω των €100. Ισχύει μόνο για το e-shop. Εγγραφείτε +

Περιγραφή

Τα φώτα εξωτερικού χώρου Bella Vista Clear της Seletti είναι μία σειρά από 10 διάφανους λαμπτήρες LED κατάλληλες για εξωτερικό χώρο. Οι λαμπτήρες συμπεριλαμβάνονται και είναι διαφανείς, διαυγείς, και αποδίδουν ένα ζεστό απαλό φωτισμό με μέτρια προς χαμηλή ένταση (24W ο καθένας).

Τα φώτα εξωτερικού χώρου Bella Vista είναι ιδανικά για τον κήπο ή την βεράντα σας, δημιουργώντας μία υπέροχη ατμόσφαιρα με μυρωδιά μεσογειακού καλοκαιριού.

Το συνολικό μήκος του καλωδίου Bella Vista είναι περίπου 14,2 μέτρα και η απόσταση μεταξύ των λαμπτήρων είναι 1 μέτρο. Από αυτά τα πρώτα 0,7 μέτρα δημιουργούν μία απόσταση από τον ακριανό λαμπτήρα ικανή ώστε να κρεμαστεί σε βολική απόσταση, ενώ στην άλλη άκρη αφήνεται ένα μήκος 4,5 μέτρων μέχρι την ηλεκτρική παροχή, αρκετό ώστε να καλύψει το ύψος του χώρου.

Οι λαμπτήρες είναι αφαιρούμενοι και βιδώνονται πάνω σε ντουί με ελαστική επικάλυψη, ειδικά για εξωτερικό χώρο αφού είναι ανθεκτικά στη βροχή. Οι λαμπτήρες LED εξασφαλίζουν οικονομία στην κατανάλωση ρεύματος με συνολική κατανάλωση 4,8 W.

Τα Bella Vista LED φώτα εξωτερικού χώρου μπορούν να εξοπλιστούν τέλεια με τα συρμάτινα καπέλα φωτιστικού Paralumi, που θα προσθέσουν μια επιπλέον ευφάνταστη λεπτομέρεια στην διακόσμηση του εξωτερικού σας χώρου.

Χαρακτηριστικά

  • Υλικό: Καλώδιο με ντουί από μαλακό ελαστικό, 10 λαμπτήρες διαφανείς LED.
  • Διαστάσεις: Συνολικό μήκος: 14,2 μέτρα.
  • Αριθμός λαμπτήρων: 10 (συμπεριλαμβάνονται). Συνολική κατανάλωση: 4,8W.
  • Χαρακτηριστικά λαμπτήρων: Ε27, 230V, 50Hz, 100mA, 24V.
  • Κατάλληλο για χρήση σε εξωτερικό χώρο. Αντοχή στις καιρικές συνθήκες. Αδιάβροχο (στη ρίψη νερού, όπως στη βροχή, όχι στην βύθιση).
  • Κάθε συσκευασία περιλαμβάνει: Μία σειρά από 10 λαμπτήρες LED με ντουί από μαλακό ελαστικό, 15 μέτρα υφασμάτινο πράσινο κορδόνι για να διευκολύνει την τοποθέτηση, μετασχηματιστή, 1 ανταλλακτικός λαμπτήρας.
Bella Vista Clear LED Φώτα Εξωτερικού Χώρου - Seletti
Bella Vista Clear LED Φώτα Εξωτερικού Χώρου - Seletti Bella Vista Clear LED Φώτα Εξωτερικού Χώρου - Seletti Bella Vista Clear LED Φώτα Εξωτερικού Χώρου - Seletti Bella Vista Clear LED Φώτα Εξωτερικού Χώρου - Seletti Bella Vista Clear LED Φώτα Εξωτερικού Χώρου - Seletti Bella Vista Clear LED Φώτα Εξωτερικού Χώρου - Seletti

100% Αυθεντικά

Το DesignIsThis διαθέτει μόνο γνήσια προϊόντα.

Είμαστε επίσημοι συνεργάτες με όλες τις μάρκες που εμπορευόμαστε.

Φωτιστικά Οροφής
Φωτιστικά LED
Φωτιστικά Εξωτερικού Χώρου

Αξιολογήσεις Πελατών

Καμία αξιολόγηση ακόμη.

Αξιολογήστε αυτό το προϊόν