ΑΕΡΟΒΟΛΟ GAMO COYOTE 5.5mm

Κατασκευαστής:
745,00
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 829,90
Σύντομη Περιγραφή:
Αεροβόλο τυφέκιο προσυμπιεσμένου αέρα (PCP) GAMO Coyote. To αεροβόλο GAMO Coyote είναι ένα αεροβόλο τυφέκιο προσυμπιεσμένου αέρα (PCP) εξαιρετικής ποιότητας που θα συναρπάσει και τον πιο απαιτητικό λάτρη της σκοποβολής. Διαθέτει συνθετικό αγωνιστικό κοντάκι με ρυθμιζόμενο μάγουλο...
+

Αεροβόλο τυφέκιο προσυμπιεσμένου αέρα (PCP) GAMO Coyote.

To αεροβόλο GAMO Coyote είναι ένα αεροβόλο τυφέκιο προσυμπιεσμένου αέρα (PCP) εξαιρετικής ποιότητας που θα συναρπάσει και τον πιο απαιτητικό λάτρη της σκοποβολής. Διαθέτει συνθετικό αγωνιστικό κοντάκι με ρυθμιζόμενο μάγουλο και τρύπα στον αντίχειρα (thumbhole) για καλύτερη επώμηση. Έχει ενσωματωμένο μανόμετρο (το γεμίζουμε μέχρι 232 bar-3365 psi), κάννη φτιαγμένη με κρυογενή σφυρηλάτηση για μέγιστη ακρίβεια, λειτουργεί με γεμιστήρα 10 βολών με ενδείξεις για το ΄πόσες βολές απομένουν και η όπλιση γίνεται με κινητό ουραίο. Η σκανδάλη του είναι ρυθμιζόμενη 2 σταδίων (CAT- CUSTOM ACTION TRIGGER) και το πέλμα του έχει gel για απόσβεση κραδασμών.

Χαρακτηριστικά GAMO Coyote 5.5mm:

  • Ολικό μήκος 98 εκ
  • Γεμιστήρα 10 βολών με ενδείξεις
  • Όπλιση με κινητό ουραίο
  • Κοντάκι με ρυθμιζόμενο μάγουλο αμφιδέξιο και τρύπα
  • Ενσωματωμένο μανόμετρο
  • Βάρος 3.300 κιλά
  • Ενέργεια 40J
  • Ταχύτητα 360 m/s

Προϋποθέσεις Αγοράς: Για την αγορά ενός αεροβόλου Όπλου (Πιστολιού ή Τυφεκίου) ο υποψήφιος αγοραστής πρέπει να έχει κλείσει το 18ο έτος της ηλικίας του και να είναι μόνιμος κάτοικος χώρας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οπότε απαραίτητη προϋπόθεση πριν την εκτέλεση της παραγγελία θα σας ζητήσουμε την επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητα.

Κατασκευαστής:
GAMO

Προϋποθέσεις Αγοράς

Για την αγορά ενός αεροβόλου Όπλου (Πιστολιού ή Τυφεκίου) ο υποψήφιος αγοραστής πρέπει να έχει κλείσει το 18ο 'ετος της ηλικίας του και να είναι μόνιμος κάτοικος χώρας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οπότε απαραίτητη προϋπόθεση πριν την εκτέλεση της παραγγελία θα σας ζητήσουμε την επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητα.

Προτείνουμε