Είσοδος / Εγγραφή

Τρόποι πληρωμής

 1. Αντικαταβολή
 2. Πιστωτικές κάρτες
 3. PayPal
 4. Τραπεζική κατάθεση
 5. Viva Payments
 6. Paysafecard

Αποστολή, μεταφορικά

 1. ΕΛΤΑ
 2. Ταχυμεταφορά (Courier)
 3. Παραλαβή από δίκτυο καταστημάτων
 4. Μεταφορική εταιρία
 5. Συσκευασία δώρου
 6. Taxibeat

Σημεία παρουσίας

Αξιολογήσεις καταστήματος

6 αξιολογήσεις

4,3

6 αξιολογήσεις
 1. 5
 2. 4
 3. 3
 4. 2
 5. 1

Μοιράσου την εμπειρία σου για το και βοήθησε τους χρήστες του BestPrice.

Αξιολόγηση
Spyros Avrilionis's avatar

1/9/16 Παραγγέλνω το Samsung Galaxy S7 Edgs

3/9/16 Το παραλαμβάνω. Το κινητό ανοίγει και κάνει συνεχώς reboot. Τους παίρνω τηλέφωνο και μου λεν να τους το στείλω πίσω.

3/9/16 Την ίδια μέρα τους το στέλνω.

5/9/16 Τους παίρνω τηλέφωνο. Μου λεν "Το στείλαμε στο service της Samsung". "Στο SERVICE της Samsung"!!! Το καινούριο κινητό που πλήρωσα σχεδόν 600 ευρώ και τους επέστρεψα την ΙΔΙΑ ημέρα αντί να το αντικαταστήσουν όπως προβλέπει ο νόμος και όπως θα έπραττε ένα σοβαρό κατάστημα, μου είπαν πως το έστειλαν για service.

15/9/16 Χωρίς να έχω την παραμικρή ενημέρωση από το κατάστημα, τους καλώ ξανά. Μου απαντούν πως περιμένουν ένα ανταλλακτικό (!) για το καινούριο κινητό μου!

19/9/16 Σχεδόν ΕΙΚΟΣΙ ημέρες μετά, τους καλώ. Αποποιούμενοι κάθε ευθύνης, με παραπέμπουν στο service της Samsung......

Έχω αγοράσει αρκετά κινητά από BestPrice, το συγκεκριμένο κατάστημα είναι ότι χειρότερο υπάρχει!

Απάντηση από Smarties

Αξιότιμε Πελάτη,

Συμφωνα με τους όρους αγοράς που έπρεπε να διαβάσετε και αποδεχτήκατε με την τοποθέτηση της παραγγελίας σας ήσασταν ενήμερος με την διαδικασία που ακολουθείται σε αντίστοιχες περιπτώσεις.

Εμείς παραλάβαμε τη συσκευή σας στις 7/9, η οποία και απεστάλη στο κεντρικό service της samsung άμεσα. Δυστυχώς η εισαγωγή για έλεγχο απο το συγκεκριμένο service εγινε στις 13/9 κάτι για το οποίο δεν ευθυνόμαστε εμείς καθώς δεν μπορούμε να ξέρουμε τον φόρτο εργασίας και τις διαδικασίες που ακολουθούν τα εξουσιοδοτημένα service. Απο εκεί και πέρα κατα τον έλεγχο κρίθηκε πως ένα ανταλλακτικό χρίζει αντικατάστασης αλλά ήταν σε έλλειψη, κάτι για το οποίο και πάλι δεν ευθυνόμαστε εμείς καθώς δεν είναι δυνατόν να το γνωρίζουμε εκ των προταίρων. Εν τέλει στις 22/9 το ανταλλακτικό έγινε διαθέσιμο και εξυπηρετηθήκατε.

Όπως αναγράφεται και στους όρους αγοράς οι συσκευές που τίθενται σε λειτουργία αποστέλλονται στο εκάστοτε service του κατασκευαστή και εκείνοι είναι υπευθυνοι να αποφασίσουν αν και ποια παρέμβαση χρειάζεται προκειμένου να καταστεί και πάλι λειτουργική. Ευχαριστούμε που μας προτιμήσατε και είμαστε στη διάθεση σας για να σας εξυπηρετήσουμε όσο πιο αξιόπιστα γίνεται.

Με εκτίμηση

smarties.gr

kwnstantinoskitsios's avatar

Η παραγγελία έγινε τηλεφωνικά διότι θα κλείνανε για λίγες μέρες λόγο 15αύγουστου και ήθελα να το παραλάβω ποιο πριν Μίλησα με έναν ευγενέστατο κύριο (μεσημέρι), του έδωσα τα στοιχεία μου (είχε ένα τελευταίο κομμάτι) και το έστειλε την ίδια μέρα. Την επομένη 4 η ώρα είχε κιόλας φτάσει Κέρκυρα.

Dimitris Barvelis's avatar

Παρασκευή 14:30 παρήγγειλα και Σάββατο πρωί το είχα

Γιώργος Πρεπούσης's avatar

πολύ καλό, παρήγγειλα κάτι την Δευτέρα του Πάσχα (αργία) την Τρίτη είχε σταλεί στο courier και Τετάρτη ήρθε

Angelika Kokotsi's avatar
1 άτομο βρήκε την αξιολόγηση χρήσιμη.

Παράγγειλα ένα Samsung Galaxy Tab 3 8.0 Wi-Fi (16GB) ,την Τρίτη το μεσημέρι και το είχα στα χέρια μου την Πέμπτη! στην Πάρο. Όλα καλά εκτός του ότι δεν είχε μέσα ακουστικά-κάτι βέβαια που ήταν πιθανό να συμβεί όπως αναφέρει το κατάστημα όσον αφορά τις διαφορετικές συσκευασίες- και του ότι δεν είχε την απόδειξη-εγγύηση.Σήμερα Παρασκευή τους κάλεσα τηλεφωνικά και τους ενημέρωσα,και μου είπαν ότι θα μου στείλουν την απόδειξη μου. Αναμένω..

andreasgkertsos's avatar
2 άτομα βρήκαν την αξιολόγηση χρήσιμη.

Αγόρασα ένα iphone 5 16gb λευκό απο το παραπάνω κατάστημα. Πήρα τηλέφωνο για να επιβεβαιώσω την διαθεσιμότητα του και πήγα αυθημερόν να το παραλάβω απο το κατάστημα τους. Το κινητό ήταν καινούργιο και ξεκλέιδωτο όπως είχα ενημερωθεί απο το τηλεφώνημα. Θα το προτιμήσω ξανά για μελλοντική αγορά κινητού.

BestPrice Release: 1.0.2012