Σύνδεση / ΕγγραφήΣύνδεση

Τρόποι πληρωμής

 1. Αντικαταβολή
 2. Πιστωτικές κάρτες
 3. PayPal
 4. Τραπεζική κατάθεση
 5. Viva Payments
 6. Paysafecard

Αποστολή, μεταφορικά

 1. ΕΛΤΑ
 2. Ταχυμεταφορά (Courier)
 3. Παραλαβή από δίκτυο καταστημάτων
 4. Μεταφορική εταιρία
 5. Συσκευασία δώρου
 6. Taxibeat

Σημεία παρουσίας

Αξιολογήσεις καταστήματος

3 αξιολογήσεις

3,7

3 αξιολογήσεις
 1. 5
 2. 4
 3. 3
 4. 2
 5. 1

Μοιράσου την εμπειρία σου για το και βοήθησε τους χρήστες του BestPrice.

Αξιολόγηση
flacini's avatar
Από flacini

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση εξυπηρέτηση καθώς και για την ενημέρωση στην επιλογή των σωστών βιβλίων.

zachosfisherman's avatar

Ευχαριστώ πολύ & συγχαρητηρία για τον τρόπο που δουλεύετε.

a.grigoriadis's avatar
1 άτομο βρήκε την αξιολόγηση χρήσιμη.

Ήταν η πρώτη φορά που τους επέλεξα αλλά και η τελευταία. Πείστηκα από την αρχική καλύτερη τιμή που είχαν. Επίσης επειδή ήταν από θεσσαλονίκη όπως κι εγώ. Στην αρχή τους καλούσα με τις ώρες, τους πέτυχα ώρες μετά στο τηλ που είχαν για φαξ. Έκλεισα την παραγγελΊα στα 54,40 ευρω όπως αναφέρονταν στο site και θα περνούσα να το παραλάβω ο ίδιος. Μετά από μέρες που πήγα να το παραλάβω μου είπαν ότι τώρα στοιχίζει 58,40. Αντέδρασα λέγοντας ότι αυτό ειναι κοροϊδία. Έδειξαν αδιαφορία έως και εκνευρισμό. Παρέλαβα το βιβλίο γιατι το επειγόμουνα και το πλήρωσα παραπάνω από τα συμφωνηθέντα. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Απάντηση από Mitakosbooks

Καλό είναι πριν από κάθε ηλεκτρονική αγορά να συμβουλεύεστε τους όρους χρήσης του καταστήματος τους οποίους έχουμε φροντίσει να είναι ευδιάκριτοι καθ’ όλη τη διάρκεια περιήγησης στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Στη σελίδα λοιπόν εξυπηρέτησης πελατών υπάρχει ένας σύνδεσμος ο οποίος ονομάζεται διαφοροποίηση τιμών. Αυτός ο σύνδεσμος αναφέρει τα παρακάτω.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα MitakosBooks.gr καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε οι πληροφορίες να είναι έγκυρες και αληθείς. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι κάποιο προϊόν έχει ανατιμηθεί είτε λόγω απροειδοποίητης απόφασης του εκδότη, είτε λόγω τεχνικού λάθους, ενημερώνεται απευθείας ο πελάτης ο οποίος δικαιούται να ακυρώσει το ανατιμημένο προϊόν.

Όπως ακριβώς έγινε και στη περίπτωση σας.

Παρολαυτά σας ζητούμε συγνώμη για το λάθος και ελπίζουμε να κατανοείτε ότι δεν έγινε γιατί είχαμε σκοπό να σας κοροϊδέψουμε όπως αναφέρετε.

BestPrice Release: 1.0.2205